Meer informatie over "Virtueel team pakt alle aspecten van communicatie aan"

Wat?

Previdis, een initiatief van de P&V groep, stimuleert welzijn op het werk. Het bedrijf klopte bij CrossCast aan om hun positionering, missie en visie scherp te stellen. Previdis wilde zich duidelijk onderscheiden van andere spelers op dezelfde markt.

Aanpak

Een strategieoefening gaf de positionering van Previdis vorm. Daarna stelde CrossCast een operationeel communicatieplan op met concrete acties. Om die acties tot een goed einde te brengen, stelden we een virtueel communicatiebureau. We schakelden het juiste profiel op het juiste moment in.

Enkele experten waren betrokken van start tot eindresultaat: een freelance project manager, marketing strateeg, community manager, copywriter en een SEO-specialist.

Andere experten, zoals een freelance grafisch ontwerper, webdesigner en event manager worden toegevoegd aan het team als dat nodig is.

Resultaat

  • Een virtueel marketing- en communicatieteam dat ter beschikking staat om de volledige communicatie in goede banen te leiden.
  • Een nieuwe website met blogartikelen, infographs, video’s.
  • Een duidelijk dashboard.
  • Diverse seminaries die missie van Previdis uitdragen.
  • Een langdurige en efficiënte samenwerking.

Graag advies over je huidige communicatiestrategie? Of ben je op zoek naar een team van experten dat jouw communicatie onder handen neemt? CrossCast stelt graag een virtueel team voor jou samen.