Meer informatie over "Video journalist [Ingevuld]"

Deze freelance opdracht hebben we ondertussen succesvol ingevuld. Ben jij ook video journalist? Neem contact met ons op en dan matchen we jou binnenkort met een gelijkaardige opdracht.

Als video journalist belicht jij in elke situatie het menselijk verhaal. Je doet dit binnen een tof team van collega's, die je ook graag helpt met het hertalen van Franse voice-overs naar het Nederlands.

Wat houdt de job in?

Je maakt deel uit van een redactie die meer dan 90 uitzendingen per jaar verzorgt.

Alles begint bij de briefing. Die woorden op papier zet je om in een boeiende audiovisuele reportage. Hiervoor neem je interviews af en schrijf je een passende voice-over tekst die duidelijk en boeiend is. Je bewaakt je planning en denkt oplossingsgericht. Je kan meerdere opdrachten tegelijk coördineren en tot een goed einde brengen.

Je bent ook verantwoordelijk voor de vertaling van de teksten van je Franstalige collega’s naar het Nederlands. Een Franse voice-over tekst hertaal je makkelijk naar even vlotte tekst in het Nederlands. En een Franstalig interview voorzie je van de nodige Nederlandse ondertitels.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Vlotte pen. Je bent een Nederlandstalige woordengoochelaar die ook weet wanneer een tekst duidelijk en to-the-point moet zijn.
  • Sterke vertaler. Je hebt een sterke affiniteit met het Frans en kan een tekst vlot hertalen naar het Nederlands.
  • Zelfstandige teamspeler. Je werkt graag in team, maar trekt even goed alleen je plan.
  • Technische skills: ervaring met Avid, Adobe Premiere en/of EZ-titles zijn een pluspunt.

Praktische details

  • Start: zodra mogelijk
  • Periode: minstens 6 maanden
  • Regio: Vlaams-Brabant

Zin in deze uitdaging en op korte termijn beschikbaar voor minstens 6 maanden? Stel je kandidaat of contacteer Isabelle voor meer info.

Bekijk onze andere opdrachten