Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier
Content Production
Technical Assistance
E-Marketing expertise

Cases

Canon Cultuurcel - webmaster

CANON Cultuurcel beheert samen met CultuurNet Vlaanderen de website cultuurkuur.be. Met de hulp van CrossCast werd in die website het subsidieplatform dynamo3.be geïntegreerd. Daarnaast bood CrossCast professionele ondersteuning voor het onderhoud van hun socialmedia-kanalen.

Philips - webmaster

Philips is een gediversifieerd technologiebedrijf dat het leven van zijn klanten wil verbeteren op het vlak van gezondheidzorg, consumentenlevensstijl en verlichting. Voor het onderhoud van zijn website rekende het bedrijf op een CrossCast-webmaster. Hij stond in voor het publiceren van persberichten tot het up-to-date houden van de catalogus.

Digipolis - webmaster & SEO

De website van Digipolis maakt gebruik van AngularJS, een JavaScript MV* Framework waardoor de webmaster meer vrijheid heeft bij het bouwen van een webpagina. Een ongewild gevolg was dat de website niet ‘gezien’ werd door zoekmachines. CrossCast implementeerde na overleg de gekozen oplossing, evalueerde het effect ervan en optimaliseerde gaandeweg. 

IWT - contentmigratie

Het agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie ondersteunt innovatie in Vlaanderen op verschillende manieren. Om de nieuwe website tijdig klaar te stomen voor het geplande lanceringsevent kwam het IWT handen tekort. Onze webmasters zorgden voor een snelle contentmigratie.

Xella - webcopy & informatiearchitectuur

Xella is een van de toonaangevende bedrijven binnen de Europese bouwstoffen- en grondstoffenmarkt. Het bedrijf is gefocust op toekomstgerichte en milieuvriendelijke bouwoplossingen. Voor de lancering van hun nieuwe website herschreef onze copywriter de webcopy en paste de informatiearchitectuur van de website aan. 

Partena - SEO-traject

Partena is met een groeiend klantenbestand en een gunstig werkgeversimago een populaire onafhankelijke mutualiteit in België. Het ziekenfonds beheert heel wat verschillende websites en andere digitale kanalen. CrossCast hielp Partena om die kanalen te evalueren en te optimaliseren, zowel voor bezoekers als voor zoekmachines.

 

bpost - content migratie

Bpost schakelde over naar een nieuw CMS. Om alle content naar de nieuwe website te verhuizen, kwamen ze handen tekort. CrossCast zorgde voor een snelle content migratie, en een vlotte kennisoverdracht zodat ook de interne medewerkers van bpost met het nieuwe systeem leerden werken.