Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier
Content Production
Technical Assistance
E-Marketing expertise

CrossCast Academy

Met CrossCast stellen we de rijkgeschakeerde kennis in onze Talent Pool graag ter beschikking van jouw organisatie. Daarbij focussen we op kruisbestuivingen met andere kennisdomeinen.

Aangenaam kennis maken

Uiteraard kan de ene marketeer leren van de andere. En kan een copywriter nuttige tips krijgen van een andere contentmaker.

Maar er valt nog meer te leren als verschillende profielen hun expertise uitwisselen. Zo kan een HR-manager heel wat interessante inzichten krijgen van een sociale-mediastrateeg, een community manager van een analytics expert, een softwaretester van een communicatiespecialist, enzovoort.

Dat is waar CrossCast naar streeft.

Sterk met video

Wil je overtuigende videoboodschappen inzetten om je projecten bekend te maken? Dan is deze opleiding voor jou. Met smartphones en beschikbare tools is reeds veel mogelijk, zelfs voor leken.

  • Expertise: video creation, video marketing
  • Doelgroep: iedereen die qua interne of externe communicatie sterk wil staan met video

Een boodschap hapklaar overbrengen? Daarvoor is video zeer geschikt. Stel je voor wat er mogelijk wordt, als onze experten jou naar het volgende niveau tillen.

Social media for HR professionals - Employer branding & beyond

  • Expertise: social media strategy, social media advertising, community management, content creation
  • Doelgroep: HR-professionals die sociale-mediakanalen willen inzetten voor hedendaagse uitdagingen

Termen als Employer Branding en War for Talent zijn HR-professionals en werkgevers niet vreemd. Tijdens deze opleiding ontdek je: 

  • hoe je veelgevraagde profielen aantrekt voor jouw onderneming.
  • via welke kanalen je de aandacht van millenials trekt.
  • hoe je je bedrijf in beeld brengt als aantrekkelijke werkgever.

 

Op de hoogte gehouden worden van data voor open opleidingen of nieuwe modules? Laat hieronder je gegevens na of contacteer ons voor een offerte op maat.

Een Talent Pool van 1800 freelance marketing- en communicatieprofessionals. Contacteer ons en wij bezorgen jou de juiste match.

Remi Maddens
+32 477 99 99 81
remi.maddens@crosscast.be


Veerle Van Hoecke
+32 484 92 56 66
veerle.vanhoecke@crosscast.be

 

 

Tips & Tricks

De voordelen van e-mailmarketing

Is e-mailmarketing nog wel van deze tijd? En zo ja, hoe boeken we er de beste resultaten mee? Crosscast geeft enkele praktische tips en bespreekt trends voor e-mailcommunicatie. 

4 tips voor een gebruiksvriendelijk webdesign

Websitebezoekers willen zo snel en eenvoudig mogelijk juiste en relevante informatie vinden. In dit artikel verduidelijken we hoe het design hierbij bepalend is en welke aandachtspunten er zijn. Een optimaal design hoeft niet veel moeite te kosten, want enkele eenvoudige ingrepen kunnen al veel helpen. Crosscast geeft je 4 tips om je website te optimaliseren.

10 doelstellingen voor contentmarketing

"Content is king", "It's all about content", het zijn leuke one-liners maar we mogen niet vergeten dat content op zich ook 'maar' content is. Contentmarketing heeft enkel zin als de content in functie staat van de bedrijfsdoelstellingen. Daarom geeft CrossCast je 10 goede doelstellingen voor contentmarketing.