Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier
Content Production
Technical Assistance
E-Marketing expertise

Freelancer op maat

Nood aan tijdelijke versterking met de juiste skills? Vervanging bij langdurige aanwezigheid? Tijdelijke ondersteuning bij uitbreiding of reorganisatie? Specifieke skills voor een eenmalig project? CrossCast vindt een match met de freelancer(s) die je nodig hebt.

1800 profielen

CrossCast beschikt over een talent pool - momenteel ruim 1800 M/V sterk - van goed gescreende en geestige freelancers. Stuk voor stuk keien in marketing en communicatie.

We bekijken alle mogelijkheden in functie van je noden en wensen: fulltime of parttime, lange of korte termijn, vanop afstand of in-house.

Jij vraagt, wij matchen het juiste profiel. Daarbij houden we rekening met meer dan louter competenties: zo waken we ook over de cultural fit tussen de persoonlijkheid van de freelancer en je bedrijfscultuur.

Duurzame samenwerking

CrossCast wil méér zijn dan ‘leverancier van freelance-talent’. Wij willen een hands-on partnership aangaan:

  • We selecteren de juiste persoon in functie van jouw doelen en ambities. 
  • We nemen het operationele aspect voor onze rekening. 
  • Tijdens de samenwerking geven we raad en grijpen in waar nodig. 
  • We blijven onderzoeken hoe we de huidige werkmethode naar een volgend niveau kunnen brengen.

CrossCast wil, kortom, een match realiseren waar alle partijen beter van worden.

Nood aan tijdelijke versterking? Contacteer ons en vind de juiste freelancer voor jouw vraag.

 

Een Talent Pool van 1800 freelance marketing- en communicatieprofessionals. Contacteer ons en wij bezorgen jou de juiste match.

Remi Maddens
+32 477 99 99 81
remi.maddens@crosscast.be


Veerle Van Hoecke
+32 484 92 56 66
veerle.vanhoecke@crosscast.be

 

 

Tips & Tricks

De voordelen van e-mailmarketing

Is e-mailmarketing nog wel van deze tijd? En zo ja, hoe boeken we er de beste resultaten mee? Crosscast geeft enkele praktische tips en bespreekt trends voor e-mailcommunicatie. 

4 tips voor een gebruiksvriendelijk webdesign

Websitebezoekers willen zo snel en eenvoudig mogelijk juiste en relevante informatie vinden. In dit artikel verduidelijken we hoe het design hierbij bepalend is en welke aandachtspunten er zijn. Een optimaal design hoeft niet veel moeite te kosten, want enkele eenvoudige ingrepen kunnen al veel helpen. Crosscast geeft je 4 tips om je website te optimaliseren.

10 doelstellingen voor contentmarketing

"Content is king", "It's all about content", het zijn leuke one-liners maar we mogen niet vergeten dat content op zich ook 'maar' content is. Contentmarketing heeft enkel zin als de content in functie staat van de bedrijfsdoelstellingen. Daarom geeft CrossCast je 10 goede doelstellingen voor contentmarketing.