Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier
Content Production
Technical Assistance
E-Marketing expertise

Project op maat

Je hebt een afgebakende opdracht, maar niet de juiste medewerkers in huis? Laat ons weten wat je wilt bereiken en wij stellen – uit een talent pool van 1800 freelancers - een team samen op maat van jouw project.

Jij bepaalt het resultaat

Met jouw project wil je in de eerste plaats bepaalde targets halen, die in de KPI’s zijn af te lezen. Jij staat voor een bepaalde uitdaging, wij streven naar een meetbaar resultaat.

Wij vertrekken bij CrossCast dan ook vanuit een doelmatige aanpak.

Daarom gaan we op zoek in onze 1800-koppige talent pool van freelancers om een team samen te stellen die dat resultaat gegarandeerd behaald.

Jouw project, ons talent

  • Plan je een langetermijnsproject waarvoor je handen tekort komt?
  • Doet zich onverwacht een kans voor die je niet kunt laten liggen en waarvoor je instant externe versterking voor nodig hebt? 

CrossCast stelt op korte en lange termijn een team van freelancers samen die jouw projectdoelen aantoonbaar dichterbij brengen.

  • Hou jij het liefst de touwtjes in handen?
  • Of doe je liever een beroep op één van onze freelance projectmanagers om alles in goede banen te leiden? 

Aan jou de keuze. Wij zorgen voor het resultaat.

Nood aan freelancers op maat van jouw project? Contacteer ons en we stellen een team samen dat jouw doelstelling realiseert. 

Een Talent Pool van 1800 freelance marketing- en communicatieprofessionals. Contacteer ons en wij bezorgen jou de juiste match.

Remi Maddens
+32 477 99 99 81
remi.maddens@crosscast.be


Veerle Van Hoecke
+32 484 92 56 66
veerle.vanhoecke@crosscast.be

 

 

Tips & Tricks

De voordelen van e-mailmarketing

Is e-mailmarketing nog wel van deze tijd? En zo ja, hoe boeken we er de beste resultaten mee? Crosscast geeft enkele praktische tips en bespreekt trends voor e-mailcommunicatie. 

4 tips voor een gebruiksvriendelijk webdesign

Websitebezoekers willen zo snel en eenvoudig mogelijk juiste en relevante informatie vinden. In dit artikel verduidelijken we hoe het design hierbij bepalend is en welke aandachtspunten er zijn. Een optimaal design hoeft niet veel moeite te kosten, want enkele eenvoudige ingrepen kunnen al veel helpen. Crosscast geeft je 4 tips om je website te optimaliseren.

10 doelstellingen voor contentmarketing

"Content is king", "It's all about content", het zijn leuke one-liners maar we mogen niet vergeten dat content op zich ook 'maar' content is. Contentmarketing heeft enkel zin als de content in functie staat van de bedrijfsdoelstellingen. Daarom geeft CrossCast je 10 goede doelstellingen voor contentmarketing.