Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier
Content Production
Technical Assistance
E-Marketing expertise

CrossCast Talent Pool

Eén partner voor je freelance marcomtalent

CrossCast heeft al het freelance talent in huis om jouw organisatie, team of project te versterken. Wat zijn de voordelen wanneer je met CrossCast als partner in zee gaat?

 

CrossCast wil niet zomaar een uitzendbureau van mankracht of expertise zijn: onze freelancers worden zorgvuldig gewikt en gewogen op competentie, ervaring, attitude en ambitie. Het resultaat? Een ijzersterke en consistente Talent Pool rond deze drie domeinen:

Onze sterktes

CrossCast is geen leverancier van diensten, maar een partner in talent. Daarom sturen we teams en freelancers bij waar nodig, nemen we het operationele luik in handen, en stellen we knowhow ter beschikking via opleidingen. Om op die manier een duurzame relatie tot stand te brengen waar iedereen bij wint.

Meer dan ooit vraagt de markt vandaag wendbaarheid: je moet kort op de bal kunnen spelen. Een flexibele freelancer is daarom van goudwaarde, en die wordt door CrossCast geleverd. Fulltime of deeltijdse freelancer? Versterking voor dagelijkse werking of een specifiek project? In-house of van op afstand? Freelancer voor een dag of een jaar? Je krijgt de flexibiliteit die je vraagt.

Onze filosofie? Het gaat niet per se om de beste of meest ervaren freelancer, het gaat om de juiste freelancer. De dynamiek moet goed zitten. Wij waken met andere woorden heel zorgvuldig over de cultural fit: is er een persoonlijke match tussen jouw organisatie en ons talent? Alleen wanneer we zeker zijn van een overtuigende ‘ja’, leggen we de date vast. Zodat je zeker bent van een fit met pit.

Winning team

Overtuigd van onze troeven? Neem de proef op de som. Wij stellen ons freelance talent graag ter beschikking.

 ZOEK JE SPECIFIEKE EXPERTISE, EXTRA MANKRACHT OF IEMAND MET EEN FRISSE BLIK?
 CONTACTEER REMI VIA +32 477 99 99 81, REMI.MADDENS@CROSSCAST.BE  OF VUL ONS CONTACTFORMULIER IN.

 

 

Belfius - copywriting

Belfius is een bankverzekeringsgroep op de Belgische markt die sterk inzet op klanttevredenheid. Om de communicatie met klanten te optimaliseren, besloot Belfius de standaardteksten voor klantenbrieven aan te passen. Dit rekening houdend met het standpunt van de klant. Daarnaast schreef onze copywriter ook teksten voor e-mails, voor nieuwe campagnes, en meer.

Digipolis - webmaster & SEO

De website van Digipolis maakt gebruik van AngularJS, een JavaScript MV* Framework waardoor de webmaster meer vrijheid heeft bij het bouwen van een webpagina. Een ongewild gevolg was dat de website niet ‘gezien’ werd door zoekmachines. CrossCast implementeerde na overleg de gekozen oplossing, evalueerde het effect ervan en optimaliseerde gaandeweg. 

ADB Airfield Solutions - video

ADB Airfield Solutions wilde een nieuwe sensor in hun productgamma introduceren, ook via hun website. Ze wilden graag een fris, duidelijk filmpje om het nieuwe product voor te stellen. CrossCast nam een interview af met de Product Manager voor Airfield Systems en verzorgde ook de montage van de video.