Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier
Content Production
Technical Assistance
E-Marketing expertise
Content producers

CONTENT PRODUCERS

Van freelance copywriters tot videospecialisten

Lezers verdrinken soms in een overvloed aan info, online en offline. Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap toch de juiste mensen bereikt?

Zet ervaren freelance content producers uit onze Talent Pool aan het werk, vanop afstand of bij jou ter plaatse. We zoeken naar de meest ideale match(es) met jouw project of team.

De copywriters die wij screenden, zijn thuis in commerciële, zakelijke en journalistieke teksten. Ze structureren complexe info. Spreken elke doelgroep op een gepaste manier aan. En stemmen hun schrijfsels af op elk kanaal. Van magazineartikels, flyer- en brochureteksten of direct marketing tot vlot scanbare webteksten, prikkelende e-nieuwsbrieven of gevatte copy voor e-mail.

Wil je jouw verhaal extra krachtig brengen? Onze beeldspecialisten creëren treffende illustraties en productfoto’s, infographics en bedrijfspresentaties, animaties en demo's, video-interviews en reportages.

Tekst en beeld: een totaalpakket

Voor een bruisend resultaat slaan onze content producers de handen in elkaar. De ene schrijft de blogartikels, interviews of whitepapers, de andere verzorgt de visuele elementen en lay-out. De ene werkt het script van je bedrijfsfilmpje uit, de andere draait en monteert de beelden. We brengen het geknipte talent bijeen om jouw team te versterken.

Dezelfde boodschap, andere taal

Heb je een vertaling of hertaling nodig? Dan schakelen we een Franse, Duitse of Engelse freelancer in. Of zelfs iemand met Turks, Pools of Arabisch schrijftalent. Want alleen in je eigen moedertaal schrijf je teksten die natuurlijk aanvoelen.

Expertise van onze freelance content producers

De freelancers in onze Talent Pool hebben onder andere deze expertise:

Bekijk ook hoe onze technische experten en marcomspecialisten jouw team verder helpen.

 ZOEK JE GETALENTEERDE CONTENT PRODUCERS?
 BEL VRIJBLIJVEND NAAR REMI OP +32 477 99 99 81, OF STUUR ONS EEN BERICHT.


Deze bedrijven vertrouwden al op onze freelance content expertise:

Attentia - webcopy

Attentia is een toonaangevende multidisciplinaire HR-groep die meer dan 17.000 ondernemingen, meer dan 14.000 zelfstandigen en meer dan 500 startende ondernemers ondersteunt. De website van Attentia was onoverzichtelijk en ongestructureerd. CrossCast leverde een copywriter om op korte tijd een grote hoeveelheid webcopy te herstructureren en te herschrijven.

NICC - webcopy & informatiearchitectuur

Het NICC­­­ analyseert sporen om daders van misdrijven op te sporen en bewijslast op te bouwen. Daarnaast onderzoeken ze hoe we het strafrechtelijke systeem kunnen verbeteren. Ze kwamen bij CrossCast terecht om hun webcopy toegankelijker te maken en de structuur van hun website aan te passen.