Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier
Content Production
Technical Assistance
E-Marketing expertise
Marcom experten

Marcomspecialisten

Maximaliseer de return van je marketingcommunicatie

Welke marketingcommunicatie wérkt voor jouw doelgroep? Zet je in op de juiste kanalen, en op de meest efficiënte manier?

Onze freelance marcomspecialisten helpen jou aan een uitgekiende strategie voor online- en offline media. Ze bepalen mee jouw doelen, configureren de gepaste analysetool(s) en voeren gericht onderzoek.

Ook brengen ze de uitvoering van jouw plannen tot een goed einde. Met meetbaar resultaat. Zodat je weet waarin je investeert, hoe klein of groot jouw acties ook zijn.

Van analisten tot content marketeers

CrossCast selecteert de juiste freelance profielen om jouw marketingcommunicatie extra ruggengraat te geven. Want waar begin je in een tijd van onuitputtelijke campagnemogelijkheden? Hoe creëer je dashboards die heldere taal spreken? En hoe verhoog je de ROI van je mobile en social media marketing? Schakel één of meerdere marcomspecialisten in. Tijdelijk of op projectbasis. En vanop afstand of bij jou ter plaatse.

Expertise van onze freelance marcomspecialisten

De freelancers in onze Talent Pool hebben onder andere deze expertise:

Bekijk ook hoe onze content producers en technische experten jouw team verder helpen.

 ZOEK JE GETALENTEERDE MARCOMSPECIALISTEN?
 BEL VRIJBLIJVEND NAAR REMI OP +32 477 99 99 81, OF STUUR ONS EEN BERICHT.


Deze bedrijven vertrouwden al op onze freelance marcomexpertise:

Randstad - e-mailcampagne

Randstad is een centrale speler op de Belgische arbeidsmarkt met een brede waaier aan diensten. Om bepaalde knelposities te vullen, wilde het bedrijf kandidaten met het juiste profiel rechtstreeks aanspreken en rekruteren, met een gerichte e-mailcampagne.