Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier
Content Production
Technical Assistance
E-Marketing expertise
Technische specialisten

TECHNISCHE EXPERTEN

Technisch freelance talent: meteen inzetbaar!

De digitale wereld evolueert zo snel dat het bijna onmogelijk is om steeds de juiste kennis in huis te hebben. Worstel je met technische uitdagingen of een gebrek aan mankracht, al dan niet acuut? Bijvoorbeeld rond CMS-configuratie, front-endontwikkeling of UX design? Via CrossCast doe je snel en flexibel een beroep op technisch freelance talent.

Wij zoeken voor jou uit welke competenties je nodig hebt. En wie van onze freelancers het best past bij jouw vraag, project en team.

Van webdesigners tot informatie-architecten

Een website of applicatie ontwerpen, data van een oude naar een nieuwe website migreren, een contentmanagementsysteem (CMS) configureren, beheren en optimaliseren, … Voor die zaken laat je maar beter niets aan het toeval over.
En hoe maak je het de gebruikers van je digitale kanalen zo comfortabel mogelijk zodat jij resultaten boekt? Ook daarvoor schakel je onze technische experten in.

Competenties van ons technisch freelance talent

De freelancers in onze Talent Pool hebben onder andere deze expertise:

Bekijk ook hoe onze content producers en marcomspecialisten jouw team verder helpen.

 ZOEK JE GETALENTEERDE TECHNISCHE EXPERTEN?
 BEL VRIJBLIJVEND NAAR REMI OP +32 477 99 99 81, OF STUUR ONS EEN BERICHT.


Deze bedrijven vertrouwden al op onze technische freelance expertise:

Philips - webmaster

Philips is een gediversifieerd technologiebedrijf dat het leven van zijn klanten wil verbeteren op het vlak van gezondheidzorg, consumentenlevensstijl en verlichting. Voor het onderhoud van zijn website rekende het bedrijf op een CrossCast-webmaster. Hij stond in voor het publiceren van persberichten tot het up-to-date houden van de catalogus.

Xella - webcopy & informatiearchitectuur

Xella is een van de toonaangevende bedrijven binnen de Europese bouwstoffen- en grondstoffenmarkt. Het bedrijf is gefocust op toekomstgerichte en milieuvriendelijke bouwoplossingen. Voor de lancering van hun nieuwe website herschreef onze copywriter de webcopy en paste de informatiearchitectuur van de website aan. 

IWT - contentmigratie

Het agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie ondersteunt innovatie in Vlaanderen op verschillende manieren. Om de nieuwe website tijdig klaar te stomen voor het geplande lanceringsevent kwam het IWT handen tekort. Onze webmasters zorgden voor een snelle contentmigratie.