Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier

Bedankt om je gegevens achter te laten, deze zijn nu opgenomen in onze 'talent pool'.

Wat zijn nu de volgende stappen?

1 / Kennismaking

Afhankelijk van je profiel en de opdrachten waarvoor we op dit moment mensen zoeken, nemen we in de komende weken contact op voor een eerste kennismaking. We praten kort via videochat over je expertise, ervaring en interesses. Zo kunnen we aftoetsen voor welke opdrachten je in aanmerking komt. Uiteraard is dit ook een kans voor jou om meer te weten te komen over hoe wij werken. 

Aan het eind van dit gesprek bespreken we de vervolgstappen. Dat kan eventueel een kleine test zijn, of een tweede gesprek bij ons op kantoor in het kader van een eerste opdracht.

2 / Aan de slag

Vinden we een goede match tussen jou en een opdracht, dan kan je verder op ons rekenen voor alle administratie, praktische afspraken en inhoudelijke ondersteuning waar nodig.

Meer over werken via CrossCast

CrossCast helpt klanten bij het dagelijks beheer van on- en offline communicatie. Onze focus ligt op de uitvoering, we denken in termen van concrete oplossingen en zoeken daarvoor de juiste mensen.
We zijn daarom steeds op zoek naar gedreven en ervaren freelancers met de juiste skills om on- en offline communicatie naar een hoger niveau te tillen. We hebben tijdelijke opdrachten voor zelfstandigen, zelfstandigen in bijberoep of in loondienst (via een payroll service). Je werkt van thuis uit of ter plaatse bij de klant en kan indien nodig gebruik maken van onze kantoren in Gent of Brussel.