Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier

Bij CrossCast helpen we onze klanten bij het dagelijks beheer van on- en offline communicatie. Onze focus ligt op de uitvoering. Daarom denken we in termen van concrete oplossingen en bieden daarvoor de juiste mensen.

We werken voor bedrijven en organisaties die op een bepaald ogenblik de tijd, mankracht of know-how missen voor een optimaal beheer van hun digitale kanalen. Met onze expertise op het vlak van websites, elektronische nieuwsbrieven, social media, online of mobile apps helpen we onze klanten om al hun kanalen up-to-date te houden. We doen dat zowel op korte termijn (op projectbasis) als op lange termijn (permanente ondersteuning).

Content Production
Technical Assistance
E-Marketing expertise

CrossCast staat voor flexibiliteit. Onze medewerkers kunnen heel snel ingeschakeld worden en werken oplossingsgericht. We werken zowel voor grotere als voor kleinere bedrijven en organisaties. Grotere bedrijven hebben vaak zelf de expertise in huis maar missen soms op piekmomenten de nodige mankracht. Kleinere bedrijven zoeken vaker een mix van expertises voor specifieke opdrachten of problemen.

We werkten al met succes voor Fod Sociale Zekerheid, Colruyt, Philips, Partena, DelaVerzekeringen, Selor, Xella (Ytong), SDWorx, Mediamarkt, Rabobank, Selor, Vlaamse Overheid, P&V Verzekeringen en meer.