Ontdek de talenten "Direct beschikbare talenten"

Jules

Copywriter

Reeds 4 jaar ervaring.

Troeven

Jules beschikt over een uiterst scherpe pen, een heldere blik en een gezonde dosis zelfkennis. Heeft jouw merk of bedrijf nood aan gestroomlijnde teksten voor jouw online of offline kanalen? Dan heb je hier jouw ideale kandidaat.

Talenkennis

Nederlands, Frans & Engels

Beschikbaarheid

5 dagen per week

Passie

Jules bezit een oeverloze passie voor muziek, kunst, literatuur en film – zeg gerust ‘cultuur’. Hij woont heel graag in Antwerpen, maar is nog gelukkiger als hij op reis kan gaan.

schakel dit talent in

Pieter-Jan

Project coördinator

Ruim 10 jaar ervaring.

Troeven

Pieter-Jan is een hands-on, creatief en resultaatgerichte duizendpoot. Een talent in organiseren, leiden en motiveren – met het hart op de juiste plaats. Het meeste energie haalt hij uit een dynamische en/of internationale omgeving.

Talenkennis

Nederlands, Engels, Frans

Beschikbaarheid

5 dagen per week

Passie

Naast sporten en culinaire ontdekkingen doen, heeft Pieter-Jan nog een grote passie: reizen. Elk jaar probeert hij een nieuw stukje wereld en andere culturen te ontdekken.

schakel dit talent in

Delphine

Copywriter

Reeds 3 jaar ervaring.

Troeven

Ben je op zoek naar teksten die converteren én een glimlach op je gezicht toveren? Dan ben je bij Delphine aan het juiste adres. Ze overtuigt anderen van jouw verhaal en doet dat het liefst met een vleugje humor.

Talenkennis

Nederlands, Engels, Frans, Zweeds

Beschikbaarheid

5 dagen per week

Passie

Delphine is jonge moeder én sportieve veelvraat (denk: yoga, fietsen, dans). Ze noemt zichzelf een bescheiden keukenprinses en geniet graag van een leuke Spotify playlist.

schakel dit talent in

Loesje

Marketing Manager

Dame met stevige ervaring.

Troeven

Loesje is een doorwinterd all-round marketeer en organisatietalent van de bovenste plank. Ze kan omgaan met stress en staat paraat om als echte team player, jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Talenkennis

Nederlands, Engels, Frans, Duits

Beschikbaarheid

2 dagen per week

Passie

Loesje houdt ervan wanneer alles in een plan samenkomt en klopt. Haar hart gaat sneller slaan van lifestyle, fashion & design, reizen, adrenaline, haar familie en de mooie dingen in’t leven.

schakel dit talent in