Meer informatie over "Aftermovie voor een bedrijfsevent"

Wat?

In september organiseerde projectontwikkelaar Matexi voor zijn medewerkers een Family Day in dierenpark Pairi Daiza. Het bedrijf klopte aan bij CrossCast op zoek naar een video marketeer die dit bedrijfsevent voor 350 medewerkers in beeld wilde brengen.

Ze wilden graag een aftermovie en enkele korte rushes van dit evenement om via hun socialmediakanalen te verspreiden.

De deadline was zeer kort. Op woensdag werden wij gebriefd, het evenement vond plaats op zondag. Thomas, een freelance filmmaker en regisseur, maakte zijn agenda vrij om meteen na het event de beelden te monteren. Binnen een week was de video afgewerkt én goedgekeurd.

Aanpak

Samen met Matexi stelden we een shortlist op met de nodige beelden: wijde beelden van het park, shots van de dieren, close-ups van kinderen… Met deze checklist in zijn broekzak ging Thomas op pad in het dierenpark.

Onze freelancer filmde het evenement met 2 types camera: een kleine camera om subtiel en van op afstand oprechte reacties te kunnen vastleggen en een glidecam om dynamische, bewegende beelden te maken.

Resultaat

Een mooi, warm filmpje van de Family Day van Matexi en enkele korte beelden die Matexi kon delen via Instagram stories.

  • De afgewerkte video was beschikbaar 1 week nadat we de aanvraag binnenkregen.
  • Professionele filmbeelden die het bedrijfsevent gepast in beeld brachten.
  • Beeldmateriaal voor interne communicatie en voor social media.

Organiseert je bedrijf binnenkort een evenement dat op beeld wil vastleggen? Wij matchen de juiste freelance filmmaker aan jouw project.