Nood aan tijdelijke versterking of een vervanging bij langdurige afwezigheid, uitbreiding of reorganisatie? Of je zoekt een communicatie- of marketingprofessional met specifieke vaardigheden voor een eenmalig project? Wij vinden snel de expert die je zoekt. Doordat we met ervaren freelance experten werken, kunnen ze zich vlot inwerken in je organisatie en komen ze snel op kruissnelheid.

De experten die CrossCast je biedt:

Reken op kwaliteit en resultaatgerichtheid

Voltijds of halftijds, lange of korte termijn, vanop afstand of op locatie, … En altijd op maat van jouw bedrijf en je verwachtingen. Naast expertise is ook een goede ‘klik’ met je interne team een must. Daar waken we over.

We ontzorgen jou en je team

Het begint met een zorgvuldige selectie, maar daar eindigt het niet. CrossCast staat in voor het operationele aspect, volgt op en evalueert samen met jou. Alles voor tevreden klanten en gelukkige experten.

Een vertrouwd proces voor meer succes

 • Onboarding

  Onze talent pool bestaat uit meer dan duizend experten die grondig werden gescreend. Naast specifieke vaardigheden en competenties nemen we ook ‘cultural fit’ mee in ons selectieproces (na o.m. gecertificeerde DISC-analyse en KOLBE A-testen). Met behulp van een eigen ontwikkelde skill- en competentiematrix en AI-technologie halen we een hoge succesratio bij onze matchmaking.
  Lees meer over ons rekruteringsstrategie >

 • Expert management

  We ondersteunen onze freelance experten tijdens hun opdracht en volgen regelmatig op. Hoe verloopt het project? Beantwoordt de samenwerking aan ieders verwachtingen? Zijn er zaken die geoptimaliseerd kunnen worden? Soms bieden we onze experten tijdens de freelance job algemene of specifieke bijscholingen.

 • Offboarding

  Na de opdracht evalueren we met jou en de expert. Daarnaast letten we erop dat de kennisoverdracht naar wens verloopt zodat er geen verlies aan kennis of efficiëntie is binnen de organisatie. De freelance expert wordt zo snel mogelijk begeleid naar een nieuwe opdracht binnen hetzelfde domein, en blijft zo scherp op het vlak van vaardigheden en attitude.