Meer informatie over "Freelancers op projectbasis"

Je hebt een afgebakende opdracht, maar niet de juiste skills in huis? Laat ons weten wat je wilt bereiken en wij stellen een virtueel team van freelancers samen op maat van jouw project. We spreken vooraf een totaalprijs af voor het volledige project.

Vind de juiste freelancer(s) voor mijn project

Inpluggen op het talent van meer dan 2000 freelancers

Dankzij de diversiteit van onze Talent Pool kunnen we voor elke situatie het juiste profiel of team samenstellen. We werken met ervaren mensen die snel op kruissnelheid zijn en door hun kennis zeer efficiënt werken.

De matchmakers van CrossCast kunnen een beroep doen op meer dan 2000 freelancers met een expertise op vlak van marketing en communicatie:

 1. content producers - zoals content marketeers, conversational designers, copywriters (NL, FR, EN), grafisch designers, illustratoren en animatie experts, proofreaders, redacteurs, scriptwriters, social media content creators, technical writers, vertalers, videospecialisten
 2. technische experten - zoals analytics experten, chatbot developers, content input specialisten, conversie specialisten, digital campaign managers, front-end designers, UX consultants, webmasters
 3. marcom specialisten - communicatiecoördinatoren, content strategen, digital project managers, marketing project managers, seo/sea experten, social media strategen

Jouw project, ons freelance talent

 • Plan je een langetermijnproject waarvoor je handen tekort komt?
 • Doet er zich onverwacht een kans voor die je niet kunt laten liggen en waarvoor je instant externe versterking voor nodig hebt?
 • Hou jij het liefst de touwtjes in handen? Of doe je liever een beroep op één van onze freelance projectmanagers om alles in goede banen te leiden?

CrossCast stelt een team van freelancers samen die jouw projectdoelen aantoonbaar dichterbij brengen.

Voorbeelden van projecten

 • Concept, creatie en productie van e-mail automation.
 • Content creatie voor en lancering van een nieuwe website
 • Beheer van SEO-blog.
 • Een brandingcampagne of productlancering voorafgegaan door scherpstelling positionering.
 • KPI-bepaling en implementatie van geavanceerd online analytics in multichannel omgeving.
 • Design, copywriting, vertaling en productie van printwerk.
 • Strategie, creatie, beheer en rapportage van online advertising campagnes (SEA, social, mobile).

Wij definiëren steeds samen doel, scope, deliverables, deadlines en budget. Zo weet je perfect wat je als eindproducten mag verwachten wanneer en tegen welke kost. Geen verrassingen en perfect planbaar.

Virtueel team

Wil je tijdelijk een volledig marketing- of communicatieteam in huis halen? Dan stelt CrossCast voor jou een virtueel team samen met de juiste mensen die op korte termijn beschikbaar zijn om je campagne te bedenken, uit te werken en op te volgen tot de resultaten geboekt zijn.

Een virtueel team werkt op de langere termijn. We creëren een kader met doelstelling, bepalen hoe we succes afmeten, leggen prioriteiten en stellen de juiste mensen ter beschikking.

Efficiëntie is hier een belangrijke troef. Op het juiste moment staat het juiste talent ter beschikking. Dit verhoogt de kwaliteit (steeds een ervaren expert) en tempert de kostprijs (enkel wanneer nodig).

Voorbeelden van virtuele teams

 • Uitbesteding van alle marketing van een product of dienst bij een tijdelijke partner die ownership neemt.
 • Allround ondersteuning en advies voor start-ups (lead generation en productionele ondersteuning).
 • Volwaardig communicatieteam voor een startende organisatie, afdeling of zusterbedrijf in afwachting van de aanwerving eigen mensen. Het virtuele team zorgt ook voor kennisoverdracht.

Jij bepaalt het resultaat

We werken graag resultaatgericht. Dat verplicht ons om de verwachtingen scherp te stellen. Het koppelen van objectieve maatstaven aan deze verwachting houdt iedereen alert en motiveert.

Dus wil je bepaalde targets halen? Wij zorgen voor een meetbaar resultaat. De freelancers die we voor jou ter beschikking stellen, streven allemaal naar meetbare en tastbare resultaten - hoe groot of klein je project ook is.

Bij CrossCast kan je rekenen op:

 • hands-on aanpak
 • flexibele samenwerking
 • correcte prijs

Nood aan freelancers op maat van jouw project? Contacteer ons en we stellen een team samen dat jouw doelstelling realiseert.