Ontdek de talenten "Beschikbare talenten"

Wim

Webmaster

>10 jaar ervaring

Troeven
Wim zorgt dat je website aan alle best practices voldoet zodat gebruikers een aangename ervaring hebben en beter hun weg vinden in je aanbod. Breed inzetbaar voor contentbeheer, email en social media marketing: bouw van websites, landingspagina’s, aanpassingen aan visuals, video, SEO, SMA,…

Passie
Nieuwste technologieën en marketingtrends, in balans gebracht met veel tijd in de natuur 🙂

Talen
Nederlands, Engels, Frans

Beschikbaar
3 dagen per week

contacteer ons

Placide

Performance marketeer

7 jaar ervaring

Troeven
Ik ben een freelance consultant met 7 jaar ervaring. Ik heb gewerkt bij BNPPF als Digital Marketing Expert in Media Performance en bij Semetis, een toonaangevend digitaal marketingbedrijf in België. Mijn expertise omvat het beheer van digitale campagnes op verschillende platformen, zoals Google Marketing Platforms, Meta, Bing, Snapchat en Looker Studio.

Passie
Basket, muziek en geopolitiek

Talen
Frans (native), Engels, Kinyarwanda

Beschikbaar
2 dagen per week

contacteer ons

Patricia

Marketing communication manager

>15 jaar ervaring

Troeven
Ik bied ondernemers alle marketinghandvatten om hun bedrijf te doen groeien. ‘Geen woorden maar daden’ is mijn motto. Ik ben een echte aanpakker met daarbij een sterke intuïtie. Zo steun ik jou in een traject naar meer leads en heldere focus op je marketing, waardoor je meer rust ervaart. Marketing hoeft niet moeilijk te zijn. Ik help je met een helder en gedegen stappenplan, zodat je kan groeien met je onderneming naar meer leads en klanten, en jouw meerwaarde kan omzetten naar impact.

Passie
Lezen, een gezonde geest in een gezond lichaam, humor, erop uit trekken met de kids

Talen
Nederlands, Engels, Frans

Beschikbaar
1-2 dagen per week

contacteer ons

Caroline

Content Marketeer

>10 jaar ervaring

Troeven
Verhalen vertellen, dat is waar het bij Caroline om draait. Want iedereen heeft een verhaal. Wie ben jij? Welke missie en waarden willen jij en je bedrijf uitdragen? Van SEO-vriendelijke webteksten, tot social media strategieën, mailings, brochures en magazine artikels. Het rolt met veel plezier uit de pen van Caroline. Met sterke teksten verbindt ze jouw bedrijf met je ideale klant. Authenticiteit staat hierbij steeds centraal.

En met meer dan 10 jaar ervaring als communicatieverantwoordelijke, gaat ze graag verder dan copy alleen. Een communicatiestrategie uitrollen en implementeren? Creatieve campagnes op poten zetten en doelgroepen bepalen? Events organiseren? Caroline helpt je erg graag!

Passie
Verhalen

Talen
Nederlands, Engels, Frans

Beschikbaar
3 dagen per week

contacteer ons

Klaar

Copywriter

>15 jaar ervaring

Troeven
‘Klare taal’ is een open deur-grapje bij Klaar, maar het klopt wel. Ze houdt van heldere communicatie
die iedereen kan begrijpen, ook als het over moeilijke onderwerpen gaat. Zo leende ze haar pen al aan heel wat sectoren. IT, verzekeringen en finance bijvoorbeeld, maar evengoed interieur en voeding. De formaten zijn al even uiteenlopend, van SEO-vriendelijke webpagina’s tot mailings, social posts, interne communicatie en persberichten. Met veel plezier levert Klaar de juiste content voor elk kanaal en doelpubliek.

Passies
Taal, yoga, natuur, humor, muziek

Talen
Nederlands als moedertaal, Engels ook als copywriter, communiceren ook in het Frans

Beschikbaar
3 dagen per week

Contacteer ons

Francesca

Digital Marketeer

<5 jaar ervaring

Troeven

Ik ben Francesca , en heb een echte passie voor marketing. Als freelance marketeer focus ik mij op sociale media management en content marketing. Dankzij mijn up-to date kennis van sociale media, hebben Instagram, facebook, linkedin & tik tok dus geen geheimen meer voor mij. Samen bouwen we de juiste social media strategie op, en dan zorg ik voor de rest!

Zoek je iemand die wat verfrissing geeft aan je marketing binnen je bedrijf? Dan mag je mij zeker contacteren!

Passie
Haar modebedrijf (Kameni Fashion)

Talen
Nederlands, Frans en Engels

Beschikbaarheid
2 dagen per week – vanaf eind mei 4 dagen per week

Contacteer ons

Io

Social Media Manager

<15 jaar ervaring

Troeven
Io is een ervaren copywriter met een sterke specialisatie in wervende, pakkende copy voor social media. Ze begrijpt als geen ander met welke woorden ze jouw doelgroep(en) kan inspireren om actie te ondernemen en verder in de marketing funnel te komen. Met bewezen copywriting technieken en storytelling principes helpt ze haar klanten om een sterker en authentieker merk in de markt te zetten.

Passie
Skilessen geven

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
3 dagen per week

contacteer ons

Liesbeth

Digital Creative

+20 jaar ervaring

Troeven
Liesbeth heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, opmaken en automatiseren van drukwerk. Haar specialisatie is het maken van brochures, catalogi, jaarverslagen, magazines, handboeken, rapporten,… (Automatiseren via EasyCatalog) . Je kan bij haar ook terecht voor infographics, straatplannen of iconen tekenen, POS en displays, kapvormen, datamerge, DTP, productfolders,… Door haar jarenlange ervaring werkt ze snel en punctueel en denkt ze mee met de klant om zo tot de beste oplossing te komen.

Passie
Juwelenontwerp, haarstyliste en reizen naar Indonesië

Talen
Nederlands & Engels

Beschikbaar
2 à 3 dagen per week

Contacteer ons

Pacifique

Digital Project Manager

> 10 years experience

Assets
Pacifique is a freelance project manager with a wealth of experience in developing successful projects across various industries. As an entrepreneurial-minded individual, he is passionate about delivering high-quality work that meets and exceeds client expectations. He is dedicated and hard-working professional who is always eager to learn new things and stay up-to-date with the latest trends and best practices in his field. With his strong organizational skills and ability to multitask, he is confident in his ability to manage complex projects efficiently and effectively.

Passion
Jogging, fitness, music productions, investing in tech start up, volunteering

Languages
French (native speaker level), English (fluent), Dutch (professional proficiency)

Available
5 days per week

 

contacteer ons

Barbara

Digital Marketeer

8 jaar ervaring

Troeven
Barbara is een Digital Marketing whiz met meer dan 8 jaar ervaring en een passie voor e-commerce. Van social media advertising tot Google advertising, SEO, CRO en e-mailmarketing, she’s got you covered! Met meer dan 8 jaar ervaring, opdrachten in talloze sectoren, een professionele intermezzo in het buitenland en een flinke portie creativiteit, gaat ze met een data-driven aanpak aan de slag om jouw marketing naar het volgende niveau te tillen.

Passie
Acteren, fotografie, interieur, reizen

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaar
3 à 4 dagen per week

contacteer ons

Karlien

Marketing Communication Manager

> 10 jaar ervaring

Troeven
Karlien is een verantwoordelijke projectmanager met een brede ervaring in communicatie en PR. Als ex-journaliste heeft ze een sterke pen waarmee ze pakkende en nieuwswaardige boodschappen weet te formuleren. In team stelt Karlien zich sociaal en zorgzaam op. Zelf voelt ze zich het best in een werkomgeving waar ze vertrouwen krijgt en autonoom kan werken, maar waar er ook voldoende ruimte is voor overleg en feedback.

Passie
Exotische keuken, gezins- en sociaal leven, zonnige reizen, concerten en festivals

Talen
Nederlands, Engels, Frans

Beschikbaarheid
1- 2 dagen per week

 

Contacteer ons

Simon

Digital Creative

>10 jaar ervaring

Troeven
Maak kennis met Simon – de creatieve duizendpoot met een grafisch brein en een passie voor branding. Als voormalig managing director van een toonaangevend bureau weet hij als geen ander hoe hij een in-house ontwerpteam moet aansturen en de C-suite kan overtuigen. Met zijn talent voor het opzetten van processen en het leiden van levendige design sprints en workshops, is Simon de expert die de vonk kan geven aan jouw project. Van productdesign tot corporate branding, Simon weet precies hoe hij een onvergetelijke indruk kan maken.

Passie
Muziek, koken, reizen, bordspellen

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaar
4 dagen per week

contacteer ons

Gertjan

Marketing communication manager

10 jaar ervaring

Troeven
Gertjan denkt outside of the box. Vanuit zijn projectmatige achtergrond in wetenschappelijk onderzoek en consultancy weet hij steeds de lijnen strak te houden en zich toegankelijk op te stellen. Hij is flexibel, maar zet door en werkt zich snel in. Hij kruipt graag in zijn pen, maar is ook all-round inzetbaar als het op marketing en communicatie aankomt – daarbij ontgaat niets aan zijn oog voor detail.

Passie
Technologie, koken, reizen

Talen
Nederlands, Engels, Frans

Beschikbaar
4 dagen per week

 

 

contacteer ons

Kathleen

Digital Creative

8  jaar ervaring

Troeven
Kathleen is een polyvalente crossmedia ontwerper die haar doelpubliek boeit met sterke visuals. Ze combineert haar creativiteit met de visie en ideeën van de klant. Dat leidt steeds tot een succesvolle samenwerking. Ze houdt ervan een project van A-tot-Z vorm te geven. Kathleen heeft uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van branding, webdesign, advertentiecampagnes, drukwerk en POS-materiaal. Ze werkte in het verleden samen met de marketing professionals van bekende merken. De wereld van marketingactivatie heeft voor haar dan ook geen geheimen.

Passie
grafisch ontwerp, koken, uitstappen met het gezin, geschiedenis en kunst

Talen
Nederlands & Engels

Beschikbaar
4 dagen per week

 

Contacteer ons

Els

Project Manager

20 jaar

Troeven
Els heeft een passie voor projectmanagement en houdt van samenwerken met een multidisciplinair team. Pragmatisch, organisatorisch alsook het respecteren van deadlines en het tijdig opleveren van projecten zijn haar sterke punten. Naast marketing gerelateerde projecten zijn producties – of het nu gaat over de aankleding van agentschappen, of over de productie van boeken, displays en gadgets, …. – haar tweede natuur. Ze kan bogen op een ruime ervaring op verschillende managementniveaus en in verschillende sectoren. Uw projecten zijn bij haar in zeer goede handen.

Passies
Lezen, reizen, wandelen met onze honden en lekker eten.

Talen
Nederlands, Engels, Frans en basiskennis van Duits en Spaans

Beschikbaar
2,5 dagen per week

Contacteer ons

Reitske

Copywriter

2 jaar ervaring

Troeven
Reitske is gepassioneerd door taal, altijd geweest. Daarom is ze ook vertaler/copywriter geworden. Ze heeft een pak ervaring in de non-profitsector. Maar is evengoed thuis in de wereld van financiën, zorg en events. Dat maakt haar breed inzetbaar. Reitske werkt nauwkeurig en stipt. Ze houdt van orde scheppen in de chaos. En daarom ook van complexe teksten vlot leesbaar maken. Ze voelt zich het best in een rustige omgeving. Dat kan zowel thuis zijn achter haar computer, als bij een opdrachtgever op kantoor.

Passie
Klassiek ballet dansen, joggen, wandelen, lezen, koken

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Spaans

Beschikbaar
3 dagen per week

Contacteer ons

Stefan

Vertaler

<5 jaar ervaring

Troeven
Stefan is een positief persoon: bij hem is het glas altijd half vol en worden resultaten met een glimlach afgeleverd. Hij werkt heel gestructureerd, neemt snel nieuwe kennis in zich op en brengt graag de zaken in orde. Daarbij kan hij heel goed mensen motiveren en meenemen, ook in processen van verandering. Hij houdt van afwisseling en nieuwe uitdagingen en is als geboren Duitser eveneens perfect Nederlandstalig.

Passie
Sporten (lopen en fietsen), reizen, zorgen voor anderen

Talen
Duits (moedertaal), Nederlands, Engels

Beschikbaar
1 tot 2 dagen per week

Contacteer ons

Iris

Project Manager

>20 jaar ervaring

Troeven
Iris is een praktisch ingestelde, vrolijke doener waarbij plannen en organiseren in het bloed zit.

Ze heeft een ruime ervaring in communicatie op verschillende niveau’s, klanten én projecten.

Van briefing tot delivery. Het managen van creatieve projecten is altijd een challenge.

Passie
Trends, gadgets, film, food, restaurants, design, architectuur, sport, reizen

Talen
Nederlands, Frans, Engels

Beschikbaar
5 dagen per week

Contacteer ons

Annelies

Marketing Communication Manager

>20 jaar ervaring

Troeven
Als spil tussen klant en creatieve agency’s komt Annelies helemaal tot leven. Ze is graag in beweging. Ze heeft ervaring in het uitwerken en coördineren van crossmediale campagnes en ontwikkelen van allerhande marketing-uitingen. Door haar visuele ingesteldheid borrelt ze van de creatieve ideeën. Ze leert graag en snel bij en talmt niet graag. Ze houdt van efficiëntie en denkt in oplossingen. Tijdens haar grafische opleiding ontwikkelde ze haar grafisch inzicht en know how over de programma’s.

Ambities
Creatieve (branding) projecten, Positiviteit op de werkvloer

Passie
Gezins- en sociaal leven, citytrippen, tennissen, interieur & design, wandelen in de natuur, tafelen met vrienden, dansen

Talen
Nederlands, Engels, Spaans

Beschikbaar
2 à 3 dagen per week

Contacteer ons

Ben

Copywriter

>20 jaar ervaring

Troeven
Ben is een verhalenverteller pur-sang. Met een verleden als archeoloog , een berg aan media-ervaring en een overvol paspoort, is verhalen ontdekken en vertellen voor hem als een tweede natuur geworden. Soms zijn ze overgoten met de nodige wetenschappelijke serieux, dan weer met  een vleugje Indiana Jones, of met alle mogelijke toeters en bellen. Teksten voor een breed publiek, voor een specifieke doelgroep of voor echt iedereen die wil luisteren? Met een ‘wablieft’-prijs voor helder taalgebruik op zak is Ben die ideale freelancer met de frisse blik, een gezonde dosis creativiteit en een wervelende pen, die uw verhaal de toon en panache geeft dat het verdient. Ben’s pen is inzetbaar voor persberichten, promo-teksten, tv-formats, teazers, researchpapers, podcast scenario’s, krantenartikels, human interest verhalen, web-site content, blogs, nieuwsbrieven, you name it, Ben verwoordt het.

Passie
Archeologie en Afrika

Talen
Nederlands, Engels, Afrikaans

Beschikbaarheid
3 dagen per week, remote

Contacteer ons

Dominic

Copywriter

> 15 jaar ervaring

Troeven
Dominic houdt van taal. Hij vindt het heerlijk om snel te onderzoeken of er nog een speelsere, accuratere, meer verrassende manier is om iets te zeggen. Dominic houdt van feiten, weetjes en verhalen. Hij is ook benieuwd naar jouw verhaal en wil dat graag met bezieling doorvertellen. Behalve journalist en copywriter is Dominic ook moderator en voice-over. Hij heeft ruime ervaring als tv-reporter en weet dus ook hoe je teksten moet schrijven die zijn bedoeld om uit te spreken. Dat is nog net iets anders dan teksten die alleen dienen om gelezen te worden. En ook met SEO is hij vertrouwd. Degelijk, correct en creatief. Uw verhaal in een mooie taal.

Passie
Theater, film, of wandeling. Hij houdt van de liefde voor taal, het spelen met taal en de drive om dingen te delen met een publiek.

Talen
Nederlands (uitstekend), Engels (uitstekend), Frans (goed), Duits (basis)

Beschikbaar
2,5 dagen per week

Contacteer ons

Jamal

Project Manager

<10  jaar ervaring

Troeven
Jamal zwemt als een vis in een zee vol visjes van marketing, cultuur en inclusie-
management. Specifieke (etno-)marketing skills, a-tot-z projectmanagement, he does it!
Van jouw grafische verhaal tot de nieuwe slogan van jouw project, hij heet jullie welkom.

Passie
Uitgebreid ontbijten en overwinningen vieren!

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Arabisch-Tamazight

Beschikbaarheid
5 dagen per week

Contacteer ons

Caroline

Project Manager

15 jaar ervaring

Troeven
Caroline is een creatieve duizendpoot én een kritische go-getter. Caroline leert heel graag en snel bij. Wat zij doet, wilt ze goed doen. Ze gaat altijd op zoek naar efficiëntie. Daarnaast heeft zij ook een creatieve kant en is zij ook niet vies om hiervoor zelf de handen uit de mouwen te steken. Duidelijke en gerichte communicatie werkt het best voor haar. Verder vindt zij team effort en teamspirit heel belangrijk.

Ambities
creatieve (branding) projecten uitrollen zoals fotoshoots, interne communicatie (chief Happiness), employer branding (projecten met HR).

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaar
2 à 3 dagen /week

Contacteer ons

Nathalie

Project Manager

> 20 jaar ervaring

Troeven
Nathalie has been passionate about marketing & communication for more than two decades.

She has a strong ability to understand the subtle balance between operations and strategy. She has an excellent knowledge in brand activation in the FMCG sector. She benefits from project management and full-service marketing skills linked with a proven experience in various domains. Her interpersonal and organizational skills, combined with her true resistance to stress, autonomy, are strong assets for the organizations and people she works with.

Strenghts: Proactive – Stress Resistance – Creative – Organizational Skills – Multi-tasking – Team Spirit

Passie
Music, Art & decoration, Fitness & yoga

Talen
Frans, Engels, Nederlands

Beschikbaar
5 days /week

Contacteer ons

Anne-Sophie

Content Marketeer

4 jaar ervaring

Troeven
Anne-Sophie is een digitale freelancer met de f van flexibel. Hoofdzakelijk houdt ze haar bezig met het schrijven van creatieve en resultaatgerichte content en copy, maar ook proof readen en vertalen (NL, EN, IT) behoren tot haar expertise. Tijdens haar studies Digital Marketing Communication leerde ze alle kneepjes van de digitale marketing waaronder SEO, social media- en content marketing. Dankzij haar twee ogen voor detail, kun jij op je twee oren slapen, want ieder project werkt ze kwaliteitsvol en tot in de puntjes af. Ze is leergierig en haalt energie uit een organisatie in volle groei.

Passie
Erg gepassioneerd voor alles wat kleur en rust geeft in het leven. Bloemen, dieren, de natuur, paardrijden, yoga, surfen, boeken lezen, schrijven, piano spelen, zingen en schilderen.

Talen
Moedertaal: Nederlands; Voelt als een moedertaal: Engels & Italiaans; Basis Frans, Spaans & Duits

Beschikbaar
3 dagen per week, enkel remote

Contacteer ons

Sanne

Project Manager

15 jaar ervaring

Troeven
Sanne biedt efficiënte digitale strategieën en projectmanagementoplossingen aan bedrijven die niet de tijd, kennis of energie hebben om dat zelf te doen. Zij analyseert hun huidige situatie, presenteert en implementeert vervolgens oplossingen om te optimaliseren en aan te vullen wat er ontbreekt, afhankelijk van de behoeften. Het werk dat zij voor klanten doet varieert van het (her)ontwerpen van een complete website, project management, het verbeteren van de UX, SEO en online identiteit, het creëren van heldere content en storytelling, het opzetten en onderhouden van de social media, e-commerce en het ondersteunen van het verhaal met betaalde advertenties en het helpen bij het bieden van een uitmuntende klantenservice terwijl je een betrouwbare, open en eerlijke partner bent.

Passie
Gepassioneerd door data, automatisering en ondernemers

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaar
3 dagen per week vanaf augustus

Contacteer ons

Jo

Marketing Communication Manager

> 20 jaar ervaring

Troeven
Strategisch de lijnen uitzetten, marketing- en communicatieplannen maken/realiseren en sterke content creëren. Dat is wat Jo met passie doet. Met meer dan 20 jaar ervaring zet hij graag zijn tanden in uiteenlopende missies, met enige voorliefde voor B2B. Jo werkte in vooraanstaande marketing- en reclamebureaus maar zat ook aan de andere kant van de tafel als marketing- en communicatiemanager. Er zijn dus weinig uitdagingen en sectoren waar hij geen kaas van heeft gegeten.

Passie
fervent padel speler, fotografie, proeven van verschillende culturen

Talen
Nederlands, Frans, Engels en stevige basis Spaans

Beschikbaar
2 -3 dagen per week

Contacteer ons

Io

Social Media Manager

<15 jaar ervaring

Troeven
Io is een ervaren copywriter met een sterke specialisatie in wervende, pakkende copy voor social media. Ze begrijpt als geen ander met welke woorden ze jouw doelgroep(en) kan inspireren om actie te ondernemen en verder in de marketing funnel te komen. Met bewezen copywriting technieken en storytelling principes helpt ze haar klanten om een sterker en authentieker merk in de markt te zetten.

Passie
Skilessen geven

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
3 dagen per week

 

Contacteer ons

Iris

Project Manager

> 15 jaar ervaring

Troeven
Dankzij een pak ervaring binnen internationaal actieve KMO’s weet Iris elke ondernemer perfect te ondersteunen binnen de dagdagelijkse communicatie- en ondernemingschaos. Iris is de draaischijf voor uw projecten binnen sales, marketing, HR en uw creatieve, betrouwbare sidekick voor (meertalige) interne en externe communicatie. Want Iris geniet ervan bruggen te bouwen tussen mensen, afdelingen, culturen, dit vanuit een luisterend oor én haar passie voor taal.

Passie
Eenvoudige gezinsmomenten koesteren, gezellig samenzijn met vrienden, urenlang wandelen met boerenfox Jack, buiten zijn in eigen tuin of natuur, mode

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans

Beschikbaar
3 dagen per week

Contacteer ons

Alice

Copywriter

< 10 jaar ervaring

Troeven
Alice is een gedreven allround copywriter met veel ervaring in de wereld van verpakkingen en print.  Ze schrijft veel voor FMCG en retail maar heeft ook sterke interesse in natuur en ecologie. Ze is echt een nieuwsgierige harde werker die van duidelijke taal houdt.  Ook is ze empathisch en open in communicatie. Ze schrijft graag SEO content voor websites, nieuwsbrieven en redigeert ook graag

Passie
Haar kinderen, natuur en ecologisch tuinieren in haar Velt-moestuintje. Daarnaast ook een echte taalfreak.

Talen
Nederlands en Engels

Beschikbaarheid
5 dagen per week

Contacteer ons

Tabéa

Digital Marketeer

<5 jaar ervaring

Troeven
Tabéa is een gepassioneerde en leergierige Digital Marketeer met een no-nonsense mentaliteit. Ze kan een rijke ervaring voorleggen in het implementeren van effectieve marketingstrategieën en campagnes en dit zowel in B2B als B2C omgevingen. Ze beheerst zowel on- als offline marketing technieken. Meer leads genereren voor haar klanten is wat haar drijft. Voor elke klant gaat ze graag op zoek naar de ideale marketingmix.

Passie
Fitness, paardrijden, reizen, zwemmen en marketing.

Talen
Nederlands, Engels, Frans en Duits

Beschikbaarheid
2 dagen per week

Contacteer ons

Ansie

Social Media Marketeer

<5 jaar ervaring

Troeven
Ansie is een enthousiaste en gedreven social media marketeer met een passie voor employer branding projecten. Ze helpt haar klanten graag bij het uitwerken van een strategisch en realistisch plan om een sterk werkgeversmerk te creëren en uit te bouwen. Het overbrengen van een duidelijke bedrijfscultuur is volgens haar essentieel om de juist talenten aan te trekken en om ze daarna ook geëngageerd aan boord te houden

Passie
Mijn jongens , hardlopen, M&M’s en een koffie met croissant… dat vat mijn passies goed samen.

Talen
Nederlands, Frans en Engels

Beschikbaarheid
2-3 dagen per week

Contacteer ons

Kristof

Digital Marketeer

<15 jaar ervaring

Troeven
Kristof is een gepassioneerde B2B Marketing Manager met een no bullshit mentaliteit en tonnen ervaring in het implementeren van effectieve marketingstrategieën en campagnes. Als digitale marketeer beheerst bij zowel inbound als outbound marketing technieken met als doel om meer leads te genereren voor zijn klanten.

Passie
Karate, fietsen, reizen, chocolade en online marketing

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
3 dagen per week

 

Contacteer ons

Herman

Project Manager

>15 jaar ervaring

Troeven
Herman is een ervaren Marketing Projectmanager. Je kan bij hem terecht voor advies bij je marketingstrategie en de uitrol van je marketingacties. Duurzame ondernemers hebben bij hem een streepje voor. Herman heeft ervaring troef weet elk marketingproject tot een goed einde te brengen. Hij is ook actief als marketing- en ondernemerscoach.

Passie
Herman leest graag en veel over marketing en deel die kennis ook graag met anderen.

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
2 tot 3 dagen per week

Contacteer ons

Piet

Copywriter

>25 jaar ervaring

Troeven
Piet is een all-round technical writer. Voor hij als copywriter aan de slag ging, was hij jarenlang actief als industrieel ingenieur. Hij weet als geen ander hoe hij technische content toegankelijk kan maken voor een breed publiek. Een bijzonder grote troef is ook zijn technische meertaligheid.


Passie
Fun met het gezin en reizen

Talen
Nederlands, Frans, Engels en Duits

Beschikbaarheid
5 dagen per week

Contacteer ons

Ellen

Social Media Marketeer

<5 jaar ervaring

Troeven
Ellen is een jonge, ondernemende social media marketeer met sterke digitale én grafische skills. Zij helpt bedrijven om hun online zichtbaarheid te verhogen via digitale marketing en een sterke branding.


Passie

Ellen maakt graag zelf foto’s en video’s voor social media.

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
4 dagen per week

 

Contacteer ons

Jeroen

Copywriter

>15 jaar ervaring

Troeven
Jeroen is een doorwinterde copywriter met een grondige kennis van SEO. Hij kan vlot overweg met Google Analytics en Google Search Console. Hij heeft ervaring met het schrijven van webcopy, blogs, persberichten, brochures, folders, uitnodigingen, … En hij leeft zich daarbij helemaal in in de leefwereld van je klanten. Je kan bij hem ook terecht voor vertaalwerk van en naar het Engels.

Passie
Verkopen met woorden, dromen en verhalen

Talen
Nederlands en Engels

Beschikbaarheid
2 dagen per week

 

Contacteer ons

Aaron

Performance Marketeer

<5 jaar ervaring

Troeven
Aaron is een jonge performance marketeer met enorm veel potentieel. Paid advertising is helemaal zijn ding. Facebook, LinkedIn, Google Ads, websitebeheer en social media management, hij beheerst het gewoon allemaal.

Aaron heeft een bijkomende master in Marketing Management afgerond aan de universiteit Paris-Saclay waardoor hij een vlotte kennis heeft van het Frans. Hij heeft alle mogelijke Google certificaten behaald en heeft accounts moeten opzetten voor zijn vorige werkgevers. Hij werkte mee aan analyses in Google analytics om zo te bepalen of door zijn gecreëerde landingspagina’s werkten en zo de website optimaliseren. Hij heeft ook campagnes opgezet in google ads. Hij heeft gewerkt met Teamleader voor leadgeneration en beheer. Met Aaron neem je een fast learner en doorzetter aan in je bedrijf.

Hij werkte en woonde in Parijs maar komt terug naar België en is vanaf 1 juli beschikbaar. 

Passie
Techno- festivals en events organiseren

Talen
Nederlands, Frans en Engels

Beschikbaarheid
3 dagen per week vanaf 1 juli

 

Contacteer ons

Caroline

Copywriter

<5 jaar ervaring

Troeven
Caroline is een meertalige copywriter met een vlotte pen in het Nederlands, Engels en Spaans. Je kan haar inschakelen voor het creëren van heldere en overtuigende content voor diverse kanalen, zowel online als offline. Caroline begrijpt snel de stijl en tone of voice die haar opdrachtgever wil hanteren. Ze is gespecialiseerd in eco-friendly, health en lifestyle content.

Passie
Ze werkt het liefst van al voor sociale en duurzame bedrijven omdat ze zelf een voorliefde heeft voor alles wat ethisch en ecologisch is.

Talen
Nederlands, Engels en Spaans

Beschikbaarheid
3 dagen per week

Contacteer ons