Op zoek naar freelance versterking op het vlak van marketing en communicatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. CrossCast combineert de voordelen van een selectiebureau met dat van een marketingcommunicatiebureau. Daardoor helpt CrossCast jou aan het juiste freelance talent op het juiste moment en de juiste plaats. 

Onze 3 sterktes

  • Hands-on aanpak

CrossCast is een partner in marketing- en communicatietalent. Daarom sturen we teams en freelancers bij waar nodig, nemen we het operationele luik in handen, en stellen we know-how ter beschikking via opleidingen. Zo brengen we een duurzame relatie tot stand waarbij iedereen wint.

  • Flexibel

Fulltime, deeltijds of op projectbasis, ter plaatse of van op afstand, voor korte of langere termijn... Jij bepaalt de formule. Zo kan je zelf een flexibel en wendbaar team samenstellen dat kort op de bal kan spelen.

Versterking voor dagelijkse werking of een specifiek project? CrossCast weet hoe belangrijk flexibiliteit is om jouw doelstellingen te behalen. Bij ons krijg je de flexibiliteit die je vraagt.

  • Persoonlijke aanpak

Onze filosofie? Het gaat niet per se om de beste of meest ervaren freelancer, het gaat om de juiste freelancer. De dynamiek moet goed zitten.

Daarom screenen we onze freelancers met een eenvoudige, maar unieke methode. Op hun competenties, maar ook op hun attitude en cultural fit. Zo kunnen we een freelance expert aan jou voorstellen die past in jouw team of bedrijf en die zich soepel aanpast aan nieuwe omstandigheden.

Is er een persoonlijke match tussen jouw organisatie en ons talent? Alleen wanneer we zeker zijn van een overtuigende ‘ja’, leggen we de date vast. Zodat je zeker bent van een fit met pit.

Wil je een snel een freelancer vinden met wie het klikt? Wij stellen ons freelance talent graag ter beschikking.