Meer informatie over "Freelance project manager coördineert communicatiecampagne en een virtueel team"

PREVIDIS maakt deel uit van P&V groep. De verzekeringsmaatschappij gelooft dat iedereen recht heeft op een gezonde en veilige werkplek en heeft daarom PREVIDIS in het leven geroepen.

Met communicatiecampagnes worden werknemers gesensibiliseerd over gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk. Om die communicatieprojecten in goede banen te leiden, selecteerde CrossCast een freelance project manager. We stelden ook een virtueel team samen dat kon ingeschakeld worden waar nodig.

Lode Debruyn, directeur non-life bij P&V, neemt ook PREVIDIS onder zijn hoede: “Begin 2018 zochten we een freelance project manager in afwachting van een structurele wijziging binnen PREVIDIS. Om voor continuïteit te zorgen, deden we een beroep op CrossCast op zoek naar een tijdelijke project manager die van alle markten thuis was en die goed paste bij ons team. Geen eenvoudige opdracht, dat had ik op voorhand aan CrossCast verteld.”

“Maar Talent Matchmaker Remi begreep meteen wat we zochten. Hij stelde ons voor aan freelance project manager Lien. Daar was ik wel van onder de indruk: Remi voelde goed aan wat we nodig hadden. Tijdens het eerste gesprek had ik er meteen vertrouwen in dat het goed zou komen.”

Samen op zoek naar de beste oplossing

Het was niet de eerste samenwerking tussen PREVIDIS en CrossCast: “Voor onze nieuwe website vonden we een freelance copywriter dankzij CrossCast. Bovendien gingen we samen rond de tafel zitten voor een strategische denkoefening over onze positionering en branding.”

“CrossCast voert niet enkel projecten uit, maar denkt ook actief met ons mee na. Ze gaan samen met ons op zoek naar de beste oplossing die aansluit bij onze situatie. Ik apprecieer het ook dat ze heel goed zijn in scenario denken.”

Altijd bereikbaar

Bovendien verloopt de communicatie zeer vlot, volgens Lode. “Als ik een vraag stel, dan krijg ik snel antwoord. Remi is erg bereikbaar. Er zit ook heel wat inhoudelijke expertise in de Talent Pool van CrossCast. Ik heb gemerkt dat CrossCast voor al onze marketingvragen, zowel uitvoerend als strategisch, een goede oplossing kan voorstellen.”

Vlekkeloze coördinatie

“In 2018 werkten we intensief samen met freelance project manager Lien. Zij zette meerdere sensibiliserings- en informatieacties op en organiseerde een groot evenement”, besluit Lode tevreden.

“Bij de campagne ‘Every step counts’ waren vier verschillende partijen betrokken, waaronder een virtueel team uit de Talent Pool van CrossCast. Dankzij Lien verliep de coördinatie daarvan vlekkeloos. Het was een aangename samenwerking en we hebben mooie resultaten behaald.”

“PREVIDIS is een klein team. Daarom was het echt belangrijk dat we een project manager vonden met wie het klikte. En dat is zeker gelukt. Op Lien kon ik rekenen om de zaken te doen bewegen. Ze onderneemt actie en ze laat niet los zolang ze niet overtuigd is van het resultaat.”