Meer informatie over "Informatiearchitectuur en webcopy"

Het Mariaziekenhuis is een modern, sociaal en vlot bereikbaar ziekenhuis gelegen te Overpelt. Het is er een van de grootste werkgevers uit de streek: er werken bijna 100 artsen en 1000 medewerkers. Zij zetten zich elke dag ten volle in om de patiënten een kwalitatieve zorgverlening te bieden.

Uitdaging: Verwarrende website

Het Mariaziekenhuis in Overpelt staat bekend omwille van haar patiëntgereoriënteerde werking.  De website van het ziekenhuis was echter verouderd en weinig gebruiksvriendelijk, zowel op het vlak van vormgeving als qua copy. Daarom liet het Mariaziekenhuis een nieuwe website ontwerpen door ons zusterbedrijf Crosscheck. En voor de invulling van die nieuwe website kwam het ziekenhuis bij CrossCast terecht.

Onze aanpak: herstructureren en herschrijven

De eerste stap was het inventariseren van de inhoud van de oude website. Op basis van die inventaris stelden we een nieuwe informatiearchitectuur op om de bestaande content op een logische, duidelijke manier te structureren. Onze copywriter herschreef de webcopy van de oude site in functie van die nieuwe structuur. Waar nodig werd copy geschrapt of aangevuld met relevante informatie. Het resultaat is een website waar de bezoekers meteen de informatie vinden die ze zoeken.

Is jouw informatiearchitectuur ook voor verbetering vatbaar? Doe beroep op een van onze experten in informatiarchitectuur. 

Laten jouw webteksten nog te wensen over? Laat ze optimaliseren door onze copywriters.