Meer informatie over "Social Media Marketeer"

Voor een groot bedrijf in de retail- en foodsector zijn we op zoek naar een social media marketeer. Heb jij affiniteit met voeding en ervaring met het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren van social media campagnes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw taken

  • Je evalueert de bestaande social media strategie en stuurt deze bij waar nodig, rekening houdend met de overkoepelende marketingdoelstellingen.
  • Je stelt een tactisch social media plan op en je rolt dit ook uit. Je staat er niet alleen voor. Samen met een extern marketing agency en het intern reclamebureau draag je onze merkstrategie uit over de verschillende social media kanalen. Je bepaalt de doelstellingen, legt accenten en vertaalt dit naar een contentkalender. Betalend en organisch bereik, alles is gecoverd in jouw plan. Je bent dus zowel verantwoordelijk voor de campagnes als voor het always on communicatieluik.
  • Je waakt over het budget dat je volledig zelfstandig beheert.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in communicatie of marketing en hebt minstens 2 jaar ervaring met social media en dit aan agency en/of adverteerderskant. 
  • Je bent creatief en proactief. Nieuwe zaken uitproberen en originele invalshoeken bedenken? Yes, please! Je vertaalt campagne briefings naar creatieve content en je speelt daarbij in op originele trends en plotse hypes, die je altijd een stapje voor bent.
  • Je bent assertief, communicatief en overtuigend. Je staat stevig in je schoenen en durft de marketing agencies waarmee we samenwerken uit te dagen en aan te sturen. Je leidt vergaderingen en workshops in goede banen en je begrijpt als geen ander de kunst van heldere en inspirerende communicatie. Met jouw enthousiasme krijg je iedereen mee in je verhaal.
  • Je werkt nauwkeurig, planmatig en gestructureerd. Hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden is iets waar je van nature goed in bent. 
  • Je bent resultaat- en oplossingsgericht en je past je gemakkelijk aan bij snel wijzigende omstandigheden.
  • Je communiceert vlot in het Nederlands maar kennis van het Frans en/of het Engels is een grote meerwaarde.

Je werkt in het Brusselse, 4 dagen per week. Je kan 3 dagen per week thuiswerken en 1 dag per week op kantoor.

Interesse in deze opdracht? Neem dan nu contact met ons op.

Bekijk onze andere opdrachten