Ontdek de talenten "Vakkundig MarCom talent op maat van de IT-sector"

Michael Leahy

Creative Copywriter & Editor

Michael is een doorwinterde Engelstalige copywriter. Zoekend naar de essentie creëert hij heldere verhalen voor complexe, hoogtechnologische producten en diensten. Hij is van vele markten thuis: reclame, social, SEO, corporate, micro (CTA, Google advertenties), product, labeling, … hij doet het allemaal met kennis van zaken. Bij een recente opdracht verbeterde hij de lead generation voor de virtual training oplossingen van Barco.

Jan Verhelst

Sr MarCom expert

Jan bouwt met data onderbouwde digitale strategieën en verdiept zich al jaren in marketingplannen en communicatiestrategieën. Hij schept graag duidelijkheid en is expert in UX en customer journeys. Met een entrepreneurial mindset (hij heeft een eigen branding agency) is hij sterk in het positioneren van nieuwe producten en/of hernieuwde diensten in volatiele en complexe markten. Recent werkte hij o.a. de aanpak voor een samenwerking van maar liefst 17 industriële partners uit in opdracht van Agoria en Sirris.

Lien Vanderveken

360° Project & Communicatie Manager

Lien houdt van organiseren en plannen, precies op maat van haar opdrachtgever. Ze luistert goed, kan zich correct inleven en bouwt dan met creatieve ideeën aan het project van haar klanten. Elk project werkt ze zelfstandig en proactief uit met zorg voor ieders betrokkenheid en de timing. Eindresultaat: afgewerkt product, on time, within budget. Zo werkt ze intussen meer dan 3 jaar voor Vivium, waarbij ze de voorbije 2 jaar de Vivium Digital Awards runt.

Eerder op zoek naar een totaaloplossing?

Wij bundelen de krachten van onze experten in gespecialiseerde packs en managed services. Tijds- en kostenefficiënt. Zo garanderen we onze klanten doordacht inhoudelijk beheer en onderhoud van hun digitale kanalen en controleren gelijktijdig de kosten beter. Een win-win voor alle partijen.

Wil je meer weten over onze content en/of virtual event marketing aanpak? Laat het ons nu weten en we bezorgen je onze digitale brochure. Begin 2021 lanceren we bovendien nog twee andere packs: het Lead Generation Pack en Digital Animation Pack.