Ontdek de talenten "Straf MarCom talent met ervaring in de technologie sector"

Lien Vanderveken

360° Project & Communicatie Manager

Lien houdt van organiseren en plannen, precies op maat van haar opdrachtgever. Ze luistert goed, kan zich correct inleven en bouwt dan met creatieve ideeën aan het project van haar klanten. Elk project werkt ze zelfstandig en proactief uit met zorg voor ieders betrokkenheid en de timing. Eindresultaat: afgewerkt product, on time, within budget. Zo werkt ze intussen meer dan 3 jaar voor Vivium, waarbij ze de voorbije 2 jaar de Vivium Digital Awards runt.

Gunter Boutsen

Sr Marketing Expert

Gunter bouwt met data onderbouwde digitale strategieën uit. Zijn sterktes zijn UX, gebruikersonderzoek en online analytics i.f.v. scherpe KPI’s. Met een entrepreneurial mindset (hij had ooit zijn eigen startup) is hij sterk in het positioneren van nieuwe producten en diensten in volatiele markten, zeker als het complexere cases zijn. Recent werkte hij positionering en merkarchitectuur uit voor de tech-startup Vaultspeed.

Michael Leahy

Creative Copywriter & Editor

Michael is een doorwinterde Engelstalige copywriter. Zoekend naar de essentie creëert hij heldere verhalen voor complexe, hoogtechnologische producten en diensten. Hij is van vele markten thuis: reclame, social, SEO, corporate, micro (CTA, Google advertenties), product, labeling, … hij doet het allemaal met kennis van zaken. Bij een recente opdracht verbeterde hij de lead generation voor de virtual training oplossingen van Barco.

PS, ook Marie, Iwan, Ray en heel wat andere van onze talenten hebben ervaring in het positioneren, communiceren en vermarkten van start-ups, scale-ups en gevestigde waarden in de ICT-sector.

Geen behoefte aan talent, maar wel een oplossing?

In onze permanente zoektocht naar meer efficiëntie en effectiviteit bij het inzetten van freelance talenten bundelden we de krachten van onze talenten in gespecialiseerde packs naar het principe van “managed services”. Zo garanderen we onze klanten efficiënt inhoudelijk beheer en onderhoud van hun digitale kanalen en controleren gelijktijdig de kosten beter. Een win-win voor alle partijen. Meer over onze packs:

En er staan nog heel wat andere packs in de steigers:

  • lead generation pack,
  • video pack,
  • en digital animation pack

We lanceren deze 3 aanvullende packs begin 2021.

Ga aan de slag met externe experten en ontdek hoe snel freelancers zich inwerken in jouw materie en organisatie. Krijg het operationele beheer van je digitale kanalen op kruissnelheid en ga voor scherpe ROI-cijfers.

Contacteer ons via mail, chat of telefoon en plug in op ons breed expertise-netwerk van digitale talenten. Kom virtueel op de koffie en stel ons je vragen. Hoeveel mag dit kosten? Hoe snel we kunnen schakelen? Ervaring leert dat een kort kennismakingsgesprek ook sneller resultaten oplevert. Onze sales consultants An Hulsmans en Remi Maddens maken graag even tijd voor jou. Zo begrijpen we beter de noden van je organisatie en zoeken we vrijblijvend naar oplossingen.