Meer informatie over "Content producers"

De freelance content producers uit onze Talent Pool zorgen ervoor dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt. Heb je tijdelijke versterking nodig voor jouw project of team? Dan gaan wij voor jou op zoek naar de beste match.

Expertise van onze freelance content producers

Van freelance copywriters tot videospecialisten

De copywriters in onze Talent Pool zijn thuis in commerciële, zakelijke en journalistieke teksten. Ze structureren complexe info en spreken jouw doelgroep op een gepaste manier aan. Ze stemmen hun teksten af op elk kanaal.

Onze Talent Pool bevat naast allround copywriters ook freelancers gespecialiseerd in social media, zoekmachinevriendelijke webteksten, gevatte copy voor e-nieuwsbrieven, magazineartikels, brochureteksten en direct marketing.

Wil je jouw verhaal extra krachtig brengen? Onze beeldspecialisten creëren treffende illustraties en productfoto's, infographics en bedrijfspresentaties, animaties en demo's, video-interviews en reportages.

Tekst en beeld: een totaalpakket

Voor een bruisend resultaat slaan onze content producers de handen in elkaar. De ene schrijft de blogartikels, interviews of whitepapers, de andere verzorgt de visuele elementen en lay-out. De ene werkt het script van je bedrijfsfilmpje uit, de andere draait en monteert de beelden. We brengen het geknipte talent bijeen om jouw team te versterken.

Ook in een andere taal

Heb je een vertaling of hertaling nodig? Dan schakelen we een Franse, Duitse of Engelse, Turkse, Poolse of Arabische vertaler in. Want alleen in je eigen moedertaal schrijf je teksten die natuurlijk aanvoelen.

 

Zoek je getalenteerde content producers?

Zoek freelancers Bekijk de andere domeinen