Meer informatie over "Academy aanbod"

CrossCast organiseert regelmatig workshops over een uiteenlopende waaier aan communicatie- en marketingthema's.  Een in-company opleiding, op maat van jouw onderneming door één van onze freelance experten. De volgende modules zijn al uitgewerkt. Uiteraard kunnen ze bijgestuurd worden in functie van jouw specifieke vraag of noden.

 

Social media for HR

Om te groeien als organisatie is het belangrijk dat je medewerkers nieuwe marketing- en communicatievaardigheden onder de knie krijgen. Deze academy focust op de vele troeven van social media om nieuwe talenten aan te trekken en te behouden in je bedrijf.

Meer info >

Content & conversion

Copywriters en content creators die conversiegerichte content schrijven, leren in deze workshop hoe ze de grote hoeveelheid beschikbare data kunnen opvolgen en analyseren. Klaar voor een deep-dive in de data die je bezoekers achterlaten?

Meer info >

Video marketing: overtuig je doelgroep met video

Wil je overtuigende videoboodschappen inzetten om je projecten bekend te maken? Dan is deze workshop er voor jou. Met smartphones en beschikbare tools is reeds veel mogelijk, zelfs voor leken. Dus stel je voor wat mogelijk wordt, als onze experten jou naar het volgende niveau tillen.

Meer info >

 

Zoek je een in-house opleiding op maat?
Neem dan vrijblijvend contact op >>