Ontdek de talenten "Direct beschikbare talenten"

Dries

Marcom expert

21 jaar ervaring

Troeven
Dries is een storyteller die marketing- en communicatieprojecten vanuit verschillende ooghoeken aanstuurt. Hij is hands-on, vindingrijk en diplomatisch en heeft een voorliefde voor inspirerende B2B-projecten.

Talenkennis
Frans, Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
5 dagen per week

Passie
Dries is gecertifieerd drone-piloot en amateurfotograaf. Je vindt hem ook erg regelmatig op de vroegere slagvelden van de Eerste Wereldoorlog.

Schakel dit talent in

Katie

Allround marketeer

29 jaar ervaring

Troeven
Als content marketeer, storysteller en copywriter schrijft Katie een verhaal dat zegt wat jij voor de lezer kan betekenen. Als professioneel fotograaf koppelt ze ook het juiste beeld aan jouw product of dienst.

Talenkennis
Nederlands, Frans, Engels

Beschikbaar
1 à 2 dagen per week

Passie
Stilzitten is niet echt aan haar besteed. Joggen, experimenteren in de keuken, samen tafelen en zich inzetten voor het goede doel: dat geeft haar energie.

Schakel dit talent in

Annelies

Project coördinator

+10 jaar ervaring

Troeven

Annelies is een verhalenverteller met ruime ervaring als project- en changemanager. Ze steekt graag de handen uit de mouwen en werkt vanuit vertrouwen, met een vleugje humor en veel enthousiasme.

Projectmanagement

Gecertificeerd in Prince2, ook vertrouwd met PMBOK en scrum.

Beschikbaarheid

5 dagen per week

Passie

Annelies kan haar hoofd leegmaken met een aflevering van Grey’s Anatomy of in het atelier waar ze vintage lampen renoveert en metalen kasten polijst.

Schakel dit talent in

Barbara

Marketing Manager

16 jaar ervaring

Troeven

Barbara is een doorwinterd marketeer die hands-on en resultaatgericht aan de slag gaat. Ze heeft een open persoonlijkheid, leert snel bij en bewaart zorgvuldig het overzicht vanelke marketingproject.

Talenkennis

Frans, Nederlands, Engels en Spaans

Beschikbaarheid

4 dagen per week

Passie

Barbara ontwerpt hoeden in haar vrije tijd. Daarnaast is ze oprichter van een food start-up en ook op het vlak van mode en architectuur volgt ze alle trends op de voet.

Schakel dit talent in

Sara

Copywriter

20 jaar ervaring

Troeven

Sara stelt haar schrijftalent het liefst ten dienste van organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen. Deze strategische copywriter denkt graag met klanten mee, zodat hun  communicatie maximaal rendeert.

Talenkennis

Nederlands, Engels, Frans en Duits

Beschikbaarheid

4 dagen per week

Passie

Sara houdt van sporten in de natuur en is een grote dierenvriend. Muziekconcerten en reizen kunnen haar altijd bekoren en ’s avonds komt de boekenwurm in haar naar boven.

Schakel dit talent in
Lies - creative copywriting - crosscast talent pool

Lies

Creative copywriter

Ruime ervaring

Troeven
Lies is content creator, storyteller & copywriter. Sterk in heerlijk helder communiceren, herkenning creëren en sfeer scheppen. Zowel on- als offline. En met resultaat.

 

Talenkennis
Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Beschikbaarheid
2-3 dagen per week

Passie
Lies houdt van het leven, de liefde en mooi weer. Is ze niet aan het werk? Dan speelt ze met haar dochters, kookt ze creatieve gerechten of ontwerpt en bouwt ze meubels.

schakel dit talent in
Freelancer Erwin - Grafisch talent

Erwin

Grafisch talent

20 jaar ervaring

Troeven

Erwin is de creatieve foto-retoucheur, grafisch ontwerper en cartoonist die jou kan bijstaan bij het ontwerpen van logo’s, affiches, folders of zelfs het creëren van een stripverhaal.

Talenkennis

Nederlands, Engels, Frans

Beschikbaarheid

2 dagen per week

Passie

Erwin speelt elektrische gitaar en is frontman, zanger en gitarist van een rock & blues groep. Daarnaast is hij een groot liefhebber en een kleine verzamelaar van stripverhalen.

schakel dit talent in
jouw freelance profiel hier?

XXX

Jouw profiel hier?

Loopt jouw freelance opdracht binnenkort af? Ben je op zoek naar een interessante en uitdagende opdracht?

Contacteer ons en stel jezelf kort voor. Wie weet kunnen wij je binnenkort voorstellen aan een van onze klanten.

Stel jezelf kandidaat