Ontdek de talenten "Beschikbare experten"

Gertjan

Marketing communication manager

10 jaar ervaring

Troeven
Gertjan denkt outside of the box. Vanuit zijn projectmatige achtergrond in wetenschappelijk onderzoek en consultancy weet hij steeds de lijnen strak te houden en zich toegankelijk op te stellen. Hij is flexibel, maar zet door en werkt zich snel in. Hij kruipt graag in zijn pen, maar is ook all-round inzetbaar als het op marketing en communicatie aankomt – daarbij ontgaat niets aan zijn oog voor detail.

Passie
Technologie, koken, reizen

Talen
Nederlands, Engels, Frans

Beschikbaar
4 dagen per week

 

 

contacteer ons

Pacifique

Digital Project Manager

> 10 years experience

Assets
Pacifique is a freelance project manager with a wealth of experience in developing successful projects across various industries. As an entrepreneurial-minded individual, he is passionate about delivering high-quality work that meets and exceeds client expectations. He is dedicated and hard-working professional who is always eager to learn new things and stay up-to-date with the latest trends and best practices in his field. With his strong organizational skills and ability to multitask, he is confident in his ability to manage complex projects efficiently and effectively.

Passion
Jogging, fitness, music productions, investing in tech start up, volunteering

Languages
French (native speaker level), English (fluent), Dutch (professional proficiency)

Available
5 days per week

 

contacteer ons

Arnaud

Copywriter (FR)

>15 ans d’expérience

Atouts
Arnaud met la qualité de sa plume à votre service pour écrire des textes percutants et optimisés SEO sur de nombreux thèmes. Il a notamment beaucoup travaillé sur l’immobilier, la santé et l’énergie. Mais en tant que journaliste de formation et curieux de tout, il possède la faculté de s’emparer de (presque) n’importe quel sujet afin de le rendre compréhensible pour tous.

Passions
Le sport, l’actualité, les concerts et la vie de famille

Langues
Français (langue maternelle), Néerlandais (niveau C1), Anglais (niveau B2)

Disponibilité
4 jours par semaine

contacteer ons

Klaar

Copywriter

>15 jaar ervaring

Troeven
‘Klare taal’ is een open deur-grapje bij Klaar, maar het klopt wel. Ze houdt van heldere communicatie
die iedereen kan begrijpen, ook als het over moeilijke onderwerpen gaat. Zo leende ze haar pen al aan heel wat sectoren. IT, verzekeringen en finance bijvoorbeeld, maar evengoed interieur en voeding. De formaten zijn al even uiteenlopend, van SEO-vriendelijke webpagina’s tot mailings, social posts, interne communicatie en persberichten. Met veel plezier levert Klaar de juiste content voor elk kanaal en doelpubliek.

Passies
Taal, yoga, natuur, humor, muziek

Talen
Nederlands als moedertaal, Engels ook als copywriter, communiceren ook in het Frans

Beschikbaar
3 dagen per week

Contacteer ons

Liesbeth

Grafisch ontwerper

+20 jaar ervaring

Troeven
Liesbeth heeft meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, opmaken en automatiseren van drukwerk. Haar specialisatie is het maken van brochures, catalogi, jaarverslagen, magazines, handboeken, rapporten,… (Automatiseren via EasyCatalog) . Je kan bij haar ook terecht voor infographics, straatplannen of iconen tekenen, POS en displays, kapvormen, datamerge, DTP, productfolders,… Door haar jarenlange ervaring werkt ze snel en punctueel en denkt ze mee met de klant om zo tot de beste oplossing te komen.

Passie
Juwelenontwerp, haarstyliste en reizen naar Indonesië

Talen
Nederlands & Engels

Beschikbaar
3 à 4 dagen in de week

Contacteer ons

Katrin

Marketing Communication Manager

+20 jaar ervaring

Troeven
Noem Katrin gerust een allrounder. Gaande van het schrijven van teksten en nieuwsbrieven, opstellen van flyers en catalogi, organiseren van boekvoorstellingen en bedrijfsevents, tot coördinatie van lezingen en opleidingen: steeds op maat van de klant en aangepast aan de doelgroep.

Getting things done, waar en wanneer nodig.

Passie
Sporten, op de fiets of met loopschoenen aan, tafelen met familie of vrienden en lezen

Talen
Nederlands, Frans en Engels

Beschikbaar
2 dagen per week

Contacteer ons

Karlien

Content Marketeer

> 10 jaar ervaring

Troeven
Karlien is een verantwoordelijke projectmanager met een brede ervaring in communicatie en PR. Als ex-journaliste heeft ze een sterke pen waarmee ze pakkende en nieuwswaardige boodschappen weet te formuleren. In team stelt Karlien zich sociaal en zorgzaam op. Zelf voelt ze zich het best in een werkomgeving waar ze vertrouwen krijgt en autonoom kan werken, maar waar er ook voldoende ruimte is voor overleg en feedback.

Passie
Exotische keuken, gezins- en sociaal leven, zonnige reizen, concerten en festivals

Talen
Nederlands, Engels, Frans

Contacteer ons

Karim

Project Manager/Content Marketeer

> 3 jaar ervaring

Troeven
Als Karim een uitdaging ziet, zal hij dit met volle vertrouwen aangaan.
Door zijn gedrevenheid en out-of-the-box creativiteit weet hij hoe hij iedereen zijn wensen kan uitbrengen.
Ondertussen heeft hij al enkele jaren ervaring opgebouwd in de B2B & B2C-wereld en weet goed op noden en behoeften in te spelen.
Daarnaast leidt Karim graag projecten door zijn communicatieve vaardigheden en zorgt hij voor efficiënte processen om een mooie synergie te creëren binnen verschillende teams.

Passie
Leert graag bij over marketingtrends en (iets helemaal anders) verbouwingen / klussen in het huis.

Talen
Nederlands, Engels, Frans (Basis)

Beschikbaar
4 dagen per week

Contacteer ons

Arno

Copywriter NL

>10 jaren ervaring

Troeven
Arno is een ervaren Copywriter en eindredacteur, zowel voor print als digitaal. Hij vertaalt graag complexe materie tot heldere, voor iedereen begrijpelijke, prettig leesbare teksten.

Passie
Arno geniet van blogs en kortverhalen schrijven

Talen
Nederlands, Engels, Duits, Frans

Beschikbaarheid
4 dagen per week

Contacteer ons

Kathleen

Digital Creative

8  jaar ervaring

Troeven
Kathleen is een polyvalente crossmedia ontwerper die haar doelpubliek boeit met sterke visuals. Ze combineert haar creativiteit met de visie en ideeën van de klant. Dat leidt steeds tot een succesvolle samenwerking. Ze houdt ervan een project van A-tot-Z vorm te geven. Kathleen heeft uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van branding, webdesign, advertentiecampagnes, drukwerk en POS-materiaal. Ze werkte in het verleden samen met de marketing professionals van bekende merken. De wereld van marketingactivatie heeft voor haar dan ook geen geheimen.

Passie
grafisch ontwerp, koken, uitstappen met het gezin, geschiedenis en kunst

Talen
Nederlands & Engels

Beschikbaar
4 dagen per week

 

Contacteer ons

Chesney

Performance Marketeer

7  jaar ervaring

Troeven
Chesney is een performance/growth marketeer met een specialisatie in (data-gedreven) SEO. Hij werkt graag samen met scale-ups in een B2B of B2C omgeving om hun inbound marketing strategie uit te werken en te implementeren. Over de jaren heen heeft hij heel wat ervaring opgedaan met tools als Google Search Console, Screaming Frog, Ahrefs, HubSpot, Meta & LinkedIn ads, Google Ads, Capterra PPC, Google Datastudio, Google Tag Manager etc. Met zijn portfolio van 15+ affiliate websites doet hij talloze SEO & CRO testen. De kennis die hij hierbij opdoet zet hij dan ook graag in om meer leads/omzet te genereren voor bedrijven.

Passie
Affiliate marketing, SEO, reizen, masterminds bijwonen & lezen

Talen
Nederlands & Engels

Beschikbaar
2 à 3 dagen per week

Contacteer ons

Mercedes

Project Manager

>10 jaar ervaring

Troeven
Mercedes is een creatieveling met een passie voor mensen. Structuur brengen in de chaos, organiseren en plannen geeft haar energie. Ruime ervaring in grafische vormgeving, webdesign, branding en communicatie zowel op uitvoerend als coördinerend niveau. Met een sterke achtergrond in high end beauty & lifestyle is klantenservice haar grootste energiegever. Ze geniet van de mooie afwisseling die een marketing functie haar kan bieden.

Passie
Zelfontwikkeling, lezen, podcast, design, architectuur, kunst

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Spaans

Beschikbaar
3 dagen per week, meer is bespreekbaar

Contacteer ons

Frederik

Copywriter

>10 jaar ervaring

Troeven
Het maakt niet uit hoe technisch de materie, uw klant is ook maar een mens. En die zien graag mooie, eenvoudige dingen in klare taal. Dat is waar Frederik tussenkomt. Hij is dankzij zijn uitgebreide skillset breed inzetbaar maar heeft ervoor gekozen zich te specialiseren in projectcoördinatie, content en copy in b2b-omgevingen.

Passie
Bloggen en lezen over technologie, design, geschiedenis en kunst

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Portugees

Beschikbaar
3 dagen per week, meer is bespreekbaar

Contacteer ons

Ilse

Copywriter

> 10 jaar ervaring

Troeven
Ilse weet mensen te raken met woorden. Ze is een sterke storyteller en een geboren copywriter. De combinatie van haar schrijftalent en haar kennis van content marketing maakt haar de aangewezen content creator voor al je marketingteksten.

Passie
Verhaal, poëzie, woorden, mensen

Talen
Woordkunstenares in het Nederlands, goede kennis van Engels en Frans

Beschikbaar
3 dagen in de week

Contacteer ons

Aurélie

Social Media Manager

8 jaar ervaring

Troeven
Ondernemers ondersteunen op het gebied van marketing zodat ze meer tijd hebben om hun bedrijf te ontwikkelen is wat Aurélie dagelijks motiveert. Dankzij haar ervaring in grote en kleine bedrijven en haar Franstalige afkomst is ze breed inzetbaar. Het belangrijkste voor haar: klanttevredenheid.

Passie
Reizen, gezins- en sociaal leven, festivals

Talen
Frans, Nederlands, Engels

Beschikbaar
3 dagen per week

Contacteer ons

Els

Project Manager

20 jaar

Troeven
Els heeft een passie voor projectmanagement en houdt van samenwerken met een multidisciplinair team. Pragmatisch, organisatorisch alsook het respecteren van deadlines en het tijdig opleveren van projecten zijn haar sterke punten. Naast marketing gerelateerde projecten zijn producties – of het nu gaat over de aankleding van agentschappen, of over de productie van boeken, displays en gadgets, …. – haar tweede natuur. Ze kan bogen op een ruime ervaring op verschillende managementniveaus en in verschillende sectoren. Uw projecten zijn bij haar in zeer goede handen.

Passies
Lezen, reizen, wandelen met onze honden en lekker eten.

Talen
Nederlands, Engels, Frans en basiskennis van Duits en Spaans

Beschikbaar
2,5 dagen per week

Contacteer ons

Reitske

Copywriter

2 jaar ervaring

Troeven
Reitske is gepassioneerd door taal, altijd geweest. Daarom is ze ook vertaler/copywriter geworden. Ze heeft een pak ervaring in de non-profitsector. Maar is evengoed thuis in de wereld van financiën, zorg en events. Dat maakt haar breed inzetbaar. Reitske werkt nauwkeurig en stipt. Ze houdt van orde scheppen in de chaos. En daarom ook van complexe teksten vlot leesbaar maken. Ze voelt zich het best in een rustige omgeving. Dat kan zowel thuis zijn achter haar computer, als bij een opdrachtgever op kantoor.

Passie
Klassiek ballet dansen, joggen, wandelen, lezen, koken

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Spaans

Beschikbaar
3 dagen per week

Contacteer ons

Stefan

Vertaler

<5 jaar ervaring

Troeven
Stefan is een positief persoon: bij hem is het glas altijd half vol en worden resultaten met een glimlach afgeleverd. Hij werkt heel gestructureerd, neemt snel nieuwe kennis in zich op en brengt graag de zaken in orde. Daarbij kan hij heel goed mensen motiveren en meenemen, ook in processen van verandering. Hij houdt van afwisseling en nieuwe uitdagingen en is als geboren Duitser eveneens perfect Nederlandstalig.

Passie
Sporten (lopen en fietsen), reizen, zorgen voor anderen

Talen
Duits (moedertaal), Nederlands, Engels

Beschikbaar
1 tot 2 dagen per week

Contacteer ons

Robin

Copywriter

7 jaar ervaring

Troeven
Robin schrijft graag creatieve teksten die tot actie aanzetten, maar deinst ook niet terug voor content met een technische en to-the-point insteek. Natuurlijke, goed leesbare content schrijven is voor hem een koud kunstje dankzij zijn goede kennis van en ervaring met SEO, zowel voor kleine (familie)bedrijven als grootschalige en internationale projecten. Zijn flexibele time management en doelgerichte mindset maken het mogelijk om zelfs bij strakke deadlines de wensen van de klant te vervullen en een oplossing te zoeken die voor beide partijen de moeite waard is.

Passie
Creatief schrijven, science-fiction en fantasy, psychologie, geschiedenis, muziek, sport, natuur

Talen
Nederlands, Engels, Spaans, Frans

Beschikbaar
2 à 3 dagen per week

 

Contacteer ons

Iris

Project Manager

>20 jaar ervaring

Troeven
Iris is een praktisch ingestelde, vrolijke doener waarbij plannen en organiseren in het bloed zit.

Ze heeft een ruime ervaring in communicatie op verschillende niveau’s, klanten én projecten.

Van briefing tot delivery. Het managen van creatieve projecten is altijd een challenge.

Passie
Trends, gadgets, film, food, restaurants, design, architectuur, sport, reizen

Talen
Nederlands, Frans, Engels

Beschikbaar
5 dagen per week

Contacteer ons

Arle

Content Marketeer

>5 jaar ervaring

Troeven
Arle doet niets liever dan een hele dag content creëren voor socials of zich verdiepen in web & e-commerce. Ze heeft een ondernemersmindset en een sterke achtergrond in beauty & lifestyle. Ze werkt graag projectmatig maar geniet nog het meest van de variatie die de marketingwereld in haar job brengt dankzij customer journeys en data. Haar hele brein en leven wordt georganiseerd en gestructuurd in Notion, en voor haar werk geldt precies hetzelfde.

Passies
Reizen, bokslessen, nieuwe restaurants ontdekken, grote fan van lijstjes en woordspelingen.

Talen
Nederlands, Engels, Frans y un poco Español.

Beschikbaar
3 dagen per week

Contacteer ons

Annelies

Marketing Communication Manager

>20 jaar ervaring

Troeven
Als spil tussen klant en creatieve agency’s komt Annelies helemaal tot leven. Ze is graag in beweging. Ze heeft ervaring in het uitwerken en coördineren van crossmediale campagnes en ontwikkelen van allerhande marketing-uitingen. Door haar visuele ingesteldheid borrelt ze van de creatieve ideeën. Ze leert graag en snel bij en talmt niet graag. Ze houdt van efficiëntie en denkt in oplossingen. Tijdens haar grafische opleiding ontwikkelde ze haar grafisch inzicht en know how over de programma’s.

Ambities
Creatieve (branding) projecten, Positiviteit op de werkvloer

Passie
Gezins- en sociaal leven, citytrippen, tennissen, interieur & design, wandelen in de natuur, tafelen met vrienden, dansen

Talen
Nederlands, Engels, Spaans

Beschikbaar
2 à 3 dagen per week

Contacteer ons

Ben

Copywriter

>20 jaar ervaring

Troeven
Ben is een verhalenverteller pur-sang. Met een verleden als archeoloog , een berg aan media-ervaring en een overvol paspoort, is verhalen ontdekken en vertellen voor hem als een tweede natuur geworden. Soms zijn ze overgoten met de nodige wetenschappelijke serieux, dan weer met  een vleugje Indiana Jones, of met alle mogelijke toeters en bellen. Teksten voor een breed publiek, voor een specifieke doelgroep of voor echt iedereen die wil luisteren? Met een ‘wablieft’-prijs voor helder taalgebruik op zak is Ben die ideale freelancer met de frisse blik, een gezonde dosis creativiteit en een wervelende pen, die uw verhaal de toon en panache geeft dat het verdient. Ben’s pen is inzetbaar voor persberichten, promo-teksten, tv-formats, teazers, researchpapers, podcast scenario’s, krantenartikels, human interest verhalen, web-site content, blogs, nieuwsbrieven, you name it, Ben verwoordt het.

Passie
Archeologie en Afrika

Talen
Nederlands, Engels, Afrikaans

Beschikbaarheid
3 dagen per week, remote

Contacteer ons

Dominic

Copywriter

> 15 jaar ervaring

Troeven
Dominic houdt van taal. Hij vindt het heerlijk om snel te onderzoeken of er nog een speelsere, accuratere, meer verrassende manier is om iets te zeggen. Dominic houdt van feiten, weetjes en verhalen. Hij is ook benieuwd naar jouw verhaal en wil dat graag met bezieling doorvertellen. Behalve journalist en copywriter is Dominic ook moderator en voice-over. Hij heeft ruime ervaring als tv-reporter en weet dus ook hoe je teksten moet schrijven die zijn bedoeld om uit te spreken. Dat is nog net iets anders dan teksten die alleen dienen om gelezen te worden. En ook met SEO is hij vertrouwd. Degelijk, correct en creatief. Uw verhaal in een mooie taal.

Passie
Theater, film, of wandeling. Hij houdt van de liefde voor taal, het spelen met taal en de drive om dingen te delen met een publiek.

Talen
Nederlands (uitstekend), Engels (uitstekend), Frans (goed), Duits (basis)

Beschikbaar
2,5 dagen per week

Contacteer ons

Jamal

Project Manager

<10  jaar ervaring

Troeven
Jamal zwemt als een vis in een zee vol visjes van marketing, cultuur en inclusie-
management. Specifieke (etno-)marketing skills, a-tot-z projectmanagement, he does it!
Van jouw grafische verhaal tot de nieuwe slogan van jouw project, hij heet jullie welkom.

Passie
Uitgebreid ontbijten en overwinningen vieren!

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Arabisch-Tamazight

Beschikbaarheid
5 dagen per week

Contacteer ons

Caroline

Project Manager

15 jaar ervaring

Troeven
Caroline is een creatieve duizendpoot én een kritische go-getter. Caroline leert heel graag en snel bij. Wat zij doet, wilt ze goed doen. Ze gaat altijd op zoek naar efficiëntie. Daarnaast heeft zij ook een creatieve kant en is zij ook niet vies om hiervoor zelf de handen uit de mouwen te steken. Duidelijke en gerichte communicatie werkt het best voor haar. Verder vindt zij team effort en teamspirit heel belangrijk.

Ambities
creatieve (branding) projecten uitrollen zoals fotoshoots, interne communicatie (chief Happiness), employer branding (projecten met HR).

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaar
2 à 3 dagen /week

Contacteer ons

Nathalie

Project Manager

> 20 jaar ervaring

Troeven
Nathalie has been passionate about marketing & communication for more than two decades.

She has a strong ability to understand the subtle balance between operations and strategy. She has an excellent knowledge in brand activation in the FMCG sector. She benefits from project management and full-service marketing skills linked with a proven experience in various domains. Her interpersonal and organizational skills, combined with her true resistance to stress, autonomy, are strong assets for the organizations and people she works with.

Strenghts: Proactive – Stress Resistance – Creative – Organizational Skills – Multi-tasking – Team Spirit

Passie
Music, Art & decoration, Fitness & yoga

Talen
Frans, Engels, Nederlands

Beschikbaar
5 days /week

Contacteer ons

Anne-Sophie

Content Marketeer

4 jaar ervaring

Troeven
Anne-Sophie is een digitale freelancer met de f van flexibel. Hoofdzakelijk houdt ze haar bezig met het schrijven van creatieve en resultaatgerichte content en copy, maar ook proof readen en vertalen (NL, EN, IT) behoren tot haar expertise. Tijdens haar studies Digital Marketing Communication leerde ze alle kneepjes van de digitale marketing waaronder SEO, social media- en content marketing. Dankzij haar twee ogen voor detail, kun jij op je twee oren slapen, want ieder project werkt ze kwaliteitsvol en tot in de puntjes af. Ze is leergierig en haalt energie uit een organisatie in volle groei.

Passie
Erg gepassioneerd voor alles wat kleur en rust geeft in het leven. Bloemen, dieren, de natuur, paardrijden, yoga, surfen, boeken lezen, schrijven, piano spelen, zingen en schilderen.

Talen
Moedertaal: Nederlands; Voelt als een moedertaal: Engels & Italiaans; Basis Frans, Spaans & Duits

Beschikbaar
3 dagen per week, enkel remote

Contacteer ons

Sanne

Project Manager

15 jaar ervaring

Troeven
Sanne biedt efficiënte digitale strategieën en projectmanagementoplossingen aan bedrijven die niet de tijd, kennis of energie hebben om dat zelf te doen. Zij analyseert hun huidige situatie, presenteert en implementeert vervolgens oplossingen om te optimaliseren en aan te vullen wat er ontbreekt, afhankelijk van de behoeften. Het werk dat zij voor klanten doet varieert van het (her)ontwerpen van een complete website, project management, het verbeteren van de UX, SEO en online identiteit, het creëren van heldere content en storytelling, het opzetten en onderhouden van de social media, e-commerce en het ondersteunen van het verhaal met betaalde advertenties en het helpen bij het bieden van een uitmuntende klantenservice terwijl je een betrouwbare, open en eerlijke partner bent.

Passie
Gepassioneerd door data, automatisering en ondernemers

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaar
3 dagen per week vanaf augustus

Contacteer ons

Insen

Social Media Manager

2 jaar ervaring

Troeven
Iedereen heeft een boodschap die hij met de wereld wilt delen, en sociale media is daarbij een fantastische tool. Insen heeft zich dan ook toegespitst op content marketing en copywriting om die boodschap zo goed mogelijk te kunnen overbrengen bij potentiële klanten. Ze heeft het meeste ervaring met Instagram, Facebook, TikTok en Pinterest maar ze kent zeker ook mijn weg op LinkedIn en Twitter. Ze heeft tot nu toe voornamelijk blog copy en sales copy geschreven maar ze staat altijd open voor een uitdaging!

Passie
Fashion Nerd, lezen, koken en content creation

Talen
Nederlands, Engels, Frans,

Beschikbaar
5 dagen per week

Contacteer ons

Jo

Marketing Communication Manager

> 20 jaar ervaring

Troeven
Strategisch de lijnen uitzetten, marketing- en communicatieplannen maken/realiseren en sterke content creëren. Dat is wat Jo met passie doet. Met meer dan 20 jaar ervaring zet hij graag zijn tanden in uiteenlopende missies, met enige voorliefde voor B2B. Jo werkte in vooraanstaande marketing- en reclamebureaus maar zat ook aan de andere kant van de tafel als marketing- en communicatiemanager. Er zijn dus weinig uitdagingen en sectoren waar hij geen kaas van heeft gegeten.

Passie
fervent padel speler, fotografie, proeven van verschillende culturen

Talen
Nederlands, Frans, Engels en stevige basis Spaans

Beschikbaar
2 -3 dagen per week

Contacteer ons

Iris

Project Manager

> 15 jaar ervaring

Troeven
Dankzij een pak ervaring binnen internationaal actieve KMO’s weet Iris elke ondernemer perfect te ondersteunen binnen de dagdagelijkse communicatie- en ondernemingschaos. Iris is de draaischijf voor uw projecten binnen sales, marketing, HR en uw creatieve, betrouwbare sidekick voor (meertalige) interne en externe communicatie. Want Iris geniet ervan bruggen te bouwen tussen mensen, afdelingen, culturen, dit vanuit een luisterend oor én haar passie voor taal.

Passie
Eenvoudige gezinsmomenten koesteren, gezellig samenzijn met vrienden, urenlang wandelen met boerenfox Jack, buiten zijn in eigen tuin of natuur, mode

Talen
Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans

Beschikbaar
3 dagen per week

Contacteer ons

Alice

Copywriter

< 10 jaar ervaring

Troeven
Alice is een gedreven allround copywriter met veel ervaring in de wereld van verpakkingen en print.  Ze schrijft veel voor FMCG en retail maar heeft ook sterke interesse in natuur en ecologie. Ze is echt een nieuwsgierige harde werker die van duidelijke taal houdt.  Ook is ze empathisch en open in communicatie. Ze schrijft graag SEO content voor websites, nieuwsbrieven en redigeert ook graag

Passie
Haar kinderen, natuur en ecologisch tuinieren in haar Velt-moestuintje. Daarnaast ook een echte taalfreak.

Talen
Nederlands en Engels

Beschikbaarheid
5 dagen per week

Contacteer ons

Tabéa

Digital Marketeer

<5 jaar ervaring

Troeven
Tabéa is een gepassioneerde en leergierige Digital Marketeer met een no-nonsense mentaliteit. Ze kan een rijke ervaring voorleggen in het implementeren van effectieve marketingstrategieën en campagnes en dit zowel in B2B als B2C omgevingen. Ze beheerst zowel on- als offline marketing technieken. Meer leads genereren voor haar klanten is wat haar drijft. Voor elke klant gaat ze graag op zoek naar de ideale marketingmix.

Passie
Fitness, paardrijden, reizen, zwemmen en marketing.

Talen
Nederlands, Engels, Frans en Duits

Beschikbaarheid
2 dagen per week

Contacteer ons

Ansie

Social Media Marketeer

<5 jaar ervaring

Troeven
Ansie is een enthousiaste en gedreven social media marketeer met een passie voor employer branding projecten. Ze helpt haar klanten graag bij het uitwerken van een strategisch en realistisch plan om een sterk werkgeversmerk te creëren en uit te bouwen. Het overbrengen van een duidelijke bedrijfscultuur is volgens haar essentieel om de juist talenten aan te trekken en om ze daarna ook geëngageerd aan boord te houden

Passie
Mijn jongens , hardlopen, M&M’s en een koffie met croissant… dat vat mijn passies goed samen.

Talen
Nederlands, Frans en Engels

Beschikbaarheid
2-3 dagen per week

Contacteer ons

Kristof

Digital Marketeer

<15 jaar ervaring

Troeven
Kristof is een gepassioneerde B2B Marketing Manager met een no bullshit mentaliteit en tonnen ervaring in het implementeren van effectieve marketingstrategieën en campagnes. Als digitale marketeer beheerst bij zowel inbound als outbound marketing technieken met als doel om meer leads te genereren voor zijn klanten.

Passie
Karate, fietsen, reizen, chocolade en online marketing

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
3 dagen per week

 

Contacteer ons

Herman

Project Manager

>15 jaar ervaring

Troeven
Herman is een ervaren Marketing Projectmanager. Je kan bij hem terecht voor advies bij je marketingstrategie en de uitrol van je marketingacties. Duurzame ondernemers hebben bij hem een streepje voor. Herman heeft ervaring troef weet elk marketingproject tot een goed einde te brengen. Hij is ook actief als marketing- en ondernemerscoach.

Passie
Herman leest graag en veel over marketing en deel die kennis ook graag met anderen.

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
2 tot 3 dagen per week

Contacteer ons

Io

Copywriter

<15 jaar ervaring

Troeven
Io is een ervaren copywriter met een sterke specialisatie in wervende, pakkende copy voor social media. Ze begrijpt als geen ander met welke woorden ze jouw doelgroep(en) kan inspireren om actie te ondernemen en verder in de marketing funnel te komen. Met bewezen copywriting technieken en storytelling principes helpt ze haar klanten om een sterker en authentieker merk in de markt te zetten.

Passie
Skilessen geven

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
2 tot 3 dagen per week

 

Contacteer ons

Piet

Copywriter

>25 jaar ervaring

Troeven
Piet is een all-round technical writer. Voor hij als copywriter aan de slag ging, was hij jarenlang actief als industrieel ingenieur. Hij weet als geen ander hoe hij technische content toegankelijk kan maken voor een breed publiek. Een bijzonder grote troef is ook zijn technische meertaligheid.


Passie
Fun met het gezin en reizen

Talen
Nederlands, Frans, Engels en Duits

Beschikbaarheid
5 dagen per week

Contacteer ons

Ellen

Social Media Marketeer

<5 jaar ervaring

Troeven
Ellen is een jonge, ondernemende social media marketeer met sterke digitale én grafische skills. Zij helpt bedrijven om hun online zichtbaarheid te verhogen via digitale marketing en een sterke branding.


Passie

Ellen maakt graag zelf foto’s en video’s voor social media.

Talen
Nederlands, Engels

Beschikbaarheid
4 dagen per week

 

Contacteer ons

Dries

Content Marketeer

>20 jaar ervaring

Troeven
Dries is een pragmatische marketing- en communicatie professional die zowel kan ingezet worden op strategisch als op operationeel vlak. Hij is een expert in content marketing. Hij heeft een ruime ervaring in het managen van projecten en mensen. Hij is bijzonder leergierig en maakt zich de nieuwste digitale tools dan ook graag snel eigen. 

Passie
Fotografie

Talen
Nederlands, Frans en Engels

Beschikbaarheid
5 dagen per week

 

 

Contacteer ons

Jeroen

Copywriter

>15 jaar ervaring

Troeven
Jeroen is een doorwinterde copywriter met een grondige kennis van SEO. Hij kan vlot overweg met Google Analytics en Google Search Console. Hij heeft ervaring met het schrijven van webcopy, blogs, persberichten, brochures, folders, uitnodigingen, … En hij leeft zich daarbij helemaal in in de leefwereld van je klanten. Je kan bij hem ook terecht voor vertaalwerk van en naar het Engels.

Passie
Verkopen met woorden, dromen en verhalen

Talen
Nederlands en Engels

Beschikbaarheid
2 dagen per week

 

Contacteer ons

Aaron

Performance Marketeer

<5 jaar ervaring

Troeven
Aaron is een jonge performance marketeer met enorm veel potentieel. Paid advertising is helemaal zijn ding. Facebook, LinkedIn, Google Ads, websitebeheer en social media management, hij beheerst het gewoon allemaal.

Aaron heeft een bijkomende master in Marketing Management afgerond aan de universiteit Paris-Saclay waardoor hij een vlotte kennis heeft van het Frans. Hij heeft alle mogelijke Google certificaten behaald en heeft accounts moeten opzetten voor zijn vorige werkgevers. Hij werkte mee aan analyses in Google analytics om zo te bepalen of door zijn gecreëerde landingspagina’s werkten en zo de website optimaliseren. Hij heeft ook campagnes opgezet in google ads. Hij heeft gewerkt met Teamleader voor leadgeneration en beheer. Met Aaron neem je een fast learner en doorzetter aan in je bedrijf.

Hij werkte en woonde in Parijs maar komt terug naar België en is vanaf 1 juli beschikbaar. 

Passie
Techno- festivals en events organiseren

Talen
Nederlands, Frans en Engels

Beschikbaarheid
3 dagen per week vanaf 1 juli

 

Contacteer ons

Caroline

Copywriter

<5 jaar ervaring

Troeven
Caroline is een meertalige copywriter met een vlotte pen in het Nederlands, Engels en Spaans. Je kan haar inschakelen voor het creëren van heldere en overtuigende content voor diverse kanalen, zowel online als offline. Caroline begrijpt snel de stijl en tone of voice die haar opdrachtgever wil hanteren. Ze is gespecialiseerd in eco-friendly, health en lifestyle content.

Passie
Ze werkt het liefst van al voor sociale en duurzame bedrijven omdat ze zelf een voorliefde heeft voor alles wat ethisch en ecologisch is.

Talen
Nederlands, Engels en Spaans

Beschikbaarheid
3 dagen per week

Contacteer ons