Als freelancer aan de slag via CrossCast? Klik hier

Heb je interesse om als freelancer opdrachten via ons uit te voeren? Hieronder leggen we even uit wat je van ons mag verwachten.

1 / Solliciteer online

Bij elke job op onze site kan je je gegevens doorgeven. Het gaat hier enerzijds om contactgegevens, maar anderzijds peilen we ook naar wat je precies zoekt qua opdrachten en vragen we enkele praktische zaken zoals hoeveel tijd je voor CrossCast kan vrijmaken. Op basis hiervan kunnen we later beter aftoetsen welke opdrachten iets voor jou zijn.

2 / Eerste kennismaking

Afhankelijk van je profiel en de opdrachten die we op dat moment binnenhebben, nemen we contact op voor een eerste kennismaking. We praten kort via videochat over je motivatie en ervaring. Zo kunnen we al een eerste keer aftoetsen voor welke opdrachten je in aanmerking komt. Uiteraard is dit ook een kans voor jou om vragen te stellen naar ons toe.

3 / Gesprek bij ons op kantoor

Zodra we een opdracht klaar hebben voor jou, nodigen we je uit voor een uitgebreid gesprek bij ons op kantoor (Gent of Brussel). Hier bespreken we de details van de opdracht en gaan we ook iets dieper in op je kennis en ervaring. Eventueel volgt er ook een kleine test, afhankelijk van het soort opdracht. 

4 / Aan de slag

Als we een goede match vinden tussen jou en de klant dan kan je snel aan de slag. Vanaf dan werk je zelfstandig bij de klant en kan je verder op ons rekenen voor alle administratie en eventuele praktische vragen die je hebt.

 

Ontdek welke profielen we momenteel zoeken >>